{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : juunikuu teine nädal toob õnne kolme tähemärgi esindajatele

foto : unsplash / Warren      Suvehooaeg on ametlikult alga...

foto : unsplash / Warren

 

 

 Suvehooaeg on ametlikult algamas, koos grillimise ja sooja rannaliivaga. Aasta kõige soojem aeg on kätte jõudmas. Suve saabumine teeb tuju heaks ja toob rohkem rõõmu igapäevasesse ellu. Planeetide liikumine meie peade kohal aga jätkub omas rütmis, kord kiiremini, siis aeglasemalt, sellega koos muutub valitsev energia. Selleks aga, et suve täiel määral nautida, tuleb organiseerida oma elu paremini, luua oma peas kord ja vabastada ennast kõigest sellest, mis sind koormab. Samuti on praegu väga hea aeg selleks, et vabaneda halbadest harjumustest ja seada endale uued eesmärgid. 


Milline on planeetide seis juunikuu teisel nädalal? 

Veenus on jõudnud Lõvi märki, tänu sellele on õhus armastust. See peaks muutma meid enesekindlamateks ja julgemateks, tänu sellele muutub ka eraelu paremaks. Tekib soov vabaduse ja selguse järele. Merkuur siseneb esmaspäeval Kaksikute märki, moodustades harmoonilise aspekti Neptuuniga. Selline planeetide seis peaks tooma paljudele head õnne kaasa.

 

 

Aeg on teha minevikuga lõpparve ja vaadata tuleviku poole. Omavaheline suhtlemine muutub paremaks ja sujuvamaks. Pluuto on sisenemas retrograadselt Veevalaja märgist Kaljukitse esmaspäeval, 12. juunil. Selle tõttu võivad mitmed tõsised jutuajamised aset leida sellel nädalal. See ei pruugi olla kõige meeldivam ent ometi vajalik selleks, et vabaneda arusaamatustest. 


Milliste tähemärkide esindajatele toob juunikuu teine nädal kõige rohkem õnne kaasa? 

KAKSIKUTELE toob elu ÕNNE

Sellel nädalal ümbritsevad Kaksikute tähemärki kõik head soovivad planeedid. Käimas on Kaksikute aeg, planeetidel on sellepärast tema jaoks varuks häid üllatusi. Päike on Kaksikute märgis, tänu sellele peaks Kaksikud tundma ennast veelgi paremini praegusel hetkel. Lisaks kõigele kohtuvad Kaksikud esmaspäeval oma planeedi Merkuuriga, tuues talle omakorda head õnne kaasa. Veenus on Lõvi märgis, tänu sellele ei tohiks Kaksikutel headest võimalustest ja juhustest puudust tulla. 

 

 

Praegune periood on soodne selleks, et olla julgem ja ettevõtlikum, viia oma plaanid ellu ja unistada suurelt. Planeedid toetavad teda kõikide ettevõtmiste juures, piisab, kui ta soovib midagi ja ta soovid võivad täituda juba järgmisel hetkel. Hea energia saadab Kaksikuid juuni teisel nädalal, hea oleks, kui ta ei magaks seda perioodi maha ja tegutseks õigel hetkel. 


VÄHILE toob elu RAHA

Kui sa oled sündinud Vähi tähtkujus, siis me teame juba, et kõige suurem varandus sinu jaoks on sinu lähedased aga me arvame, et sa ei ütle ka ära sellest, kui keegi peaks sulle raha pakkuma. Planeedid on nimelt tegutsemas sinu raha sektoris ja tundub, et sa oled saamas kohe-kohe suurema summa raha ootamatust kohast. Veenus ja Marss on otsustanud sind toetada järgmiste nädalate jooksul, tegutsedes mõlemad hetkel sinu raha sektoris. Selliste liitlastega on kindel, et raha tuuakse sulle lausa kandikul kätte. Sa leiad toetajaid ja leiad raha, mida sa vajad selleks, et viia oma plaane ja eesmärke ellu ja võid elada oma unistuste elu. 

 

 

Planeedid annavad sulle tiivad, et sa saaksid lennata vabalt ja ilma takistusteta. Võtta ohjad enda kätte ja elada sellist elu nagu sa tahad. Kõik sinu ettevõtmised peaksid õnnestuma, Merkuur aitab sul paremini suhelda ja ennast väljendada, muutes sind julgemaks ja enesekindlamaks. Ära kahtle oma võimetes, ära kahtle heas õnnes. Tähtis on, et sa teaksid, mida sa tahad, kõik muu tuleb iseenesest. Raha on sinu poole juba teel. Edu ja rikkus sirutavad sulle käed, ära maga seda perioodi maha. 

 

LÕVILE toob elu ARMASTUST

Kui sa oled sündinud Lõvi märgis, siis tea, et Veenus ja Marss on liitnud oma jõud sinu märgis, tuues su ellu sellega armastust. Ilmselt on seda juba õhus tunda. Kasuta seda ära, et muuta oma eraelu paremaks. Kui sa oled vallaline, on enam, kui kindel, et järgnevatel päevadel on suur ja tõeline armastust sinu ellu jõudmas. Sa kohtud inimesega, kellest sa oled kogu elu unistanud. Kui sa oled juba kellegagi koos, on sind ees ootamas ilusad üllatused ja unustamatud hetked. Õhus on armastust. Ja ilmselt oled sa valmis elama õhust ja armastusest sellel nädalal. 



 


Kommentaare ei ole