{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : juunikuu teine nädal toob armastust selle tähemärgi ellu

  foto : unsplash / Miriam G    Juunikuu teine nädal ei alg...

 

foto : unsplash / Miriam G

 

 Juunikuu teine nädal ei alga just kõige paremini osade tähemärkide esindajate jaoks ent on ka neid, keda on ees ootamas üle ootuste hea nädal. Planeedid tiirlevad ikka edasi meie pea kohal edasi, tuues osadele õnne armastuses, teistele rahaasjades. Veenus ja Marss ise liidavad oma jõud, et tuua head õnne kaasa selle tähemärgi esindajatele.


Juunikuu teine nädal toob kaasa armastust

Kõikide märkide järgi tundub, et juunikuu on selle aasta kõige kaootilisem kuu. Astroloogide sõnul on selle aasta juuni aga üsna meeldiv. Õhus on armastust! Marss on 21. maist kuni 10. juulini Lõvi märgis, muutes valitseva õhkkonna kirglikuks ja kuumaks. 6. juunil sisenes armastuse ja ilu planeet Veenus samuti Lõvi märki, lahkudes rahuliku ja turvalise Vähi märgist. Veenus tulemärgis on kirglik. Veenuse ja Marsi duo Lõvi märgis toob kaasa enneolematut armastust. 

 

 

Seda enam, et ka teised planeedid liidavad oma jõud selleks, et toetada seda suunda. Jupiter Sõnni märgis viib ära kõik kompleksid ja paneb unistama. Merkuur ja Uraan Sõnni märgis tekitavad soovi tulla oma mugavustsoonist välja, unistada suurelt ja nautida rohkem oma elu. Seega peaks kõikide märkide järgi praegune planeetide seis tooma paljudele õnne just armastuses. 


Millise tähemärgi esindajatele toovad planeedid suurt õnne armastuses? 

LÕVI

Lõvi on juba oma olemuselt palju võluvam ja aktraktiivsem, kui teised. Juunikuu teine nädal toob talle suurt õnne armastuses. Armastuse planeet ise on Lõvi märgis, muutes ta elu ilusaks ja meeldivaks. Suvi ei ole enam kaugel ja see annab Lõvile tiivad. Tänu sellele Lõvi hing lausa laulab õnnest ja armastusest. Ta naeratab kõikidele ja nakatab ka teisi oma hea tujuga. Mitmed ilusad kohtumised peaksid just sellel nädalal aset leidma. Mitmed armastuslood algama. Lõvi ise on see, kes teeb esimese sammu ja isegi teise, kui vaja on. 

Ent planeedid ei too Lõvile õnne ainult armastuses juunikuu teisel nädalal. Veenuse ja Marsi liit toob kõikidele Lõvidele kaasa häid väljavaateid ja võimalusi, nii era-, kui tööalases elus. Tänu sellele suudab Lõvike ellu viia mitmed oma plaanid ning häid uudiseid peaks tulema nii uksest, kui aknast. Veenus ja Marss toetavad Lõvi kõikides ettevõtmistes ja hoolitsevad, et Lõvil mitte millestki puudust ei tule.


Kommentaare ei ole