{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : andestamatud vead, mida sa ei tohi teha, kui sulle meeldib Vähi tähtkujus sündinud mees

foto : unsplash / Tom The Photographer      Vähid (22. juun...

foto : unsplash / Tom The Photographer

 

 

 Vähid (22. juuni - 22. juuli) on oma hingelt tundlikud ja romantilised ega karda end siduda. Vähk on veemärk, ta meeldib paljudele, isegi, kui tal endal on seda raske näha. Ta on oma loomult tagasihoidlik ega tea, mida ta õieti tegema peaks, et teise tähelepanu võita, sellepärast jätabki ta sageli selle hoole teise hooleks. Milliseid vigu sa teha ei tohi, kui sulle peaks meeldima mõni Vähi tähtkujus sündinud mees?


Viga nr. 1  : ära oota, et tema teeks esimese sammu sinu suunas

Ta on romantiline aga ta lihtsalt ei tea, kuidas naiste südant võita. Ta elab tihti oma minevikus ja ei oska oma eluga edasi minna. Ta on väga tagasihoidlik. Isegi, kui sa talle väge meeldid, ei hakka ta sulle seda ütlema enne, kui sa ise pole tema tähelepanu otsinud. Ära muutu siiski liiga pealetükkivaks. Talle ei meeldi sugugi, kui talle pinget avaldatakse. Temaga tuleb asju ajada tasapisi, sammhaaval. 

 

 


Viga nr. 2 : ära muutu liiga kannatamatuks

Tal on vaja aega, et tunda ennast sinuga hästi. Liigse tormamisega rikud sa kõik ilusa ise ära ja ajad ta hoopis põgenema. Võimalik, et alguses hoiab ta natuke eemale aga ära muretse: see on tema viis ennast kaitsta iga suhte alguses. 


Viga nr. 3 : ära kritiseeri tema ema

Perel ja lähedastel on tema elus tähtis koht. Selles mõttes ei talu ta mingit kriitikat oma lähedaste suhtes, sa võid selles juba ette kindel olla. Vähi tähtkujus sündinud mees ei ole oma nabanööri veel läbi lõiganud ega kavatsegi seda kunagi teha. Kui sa tahad temaga oma suhteid hoida, siis võid juba ette arvestada, et sa pead oma ämmaga edaspidi tihti koos olema. Pane oma vaim varakult valmis, sest kui sa tema emale ei meeldi, võib see panna ohtu sinu paarisuhte ja tuleviku nende peres. 


Vähid on tundlikud ja emotsionaalsed, nad vajavad elus palju kindlustunnet ja stabiilsust. Sellepärast sobivad nad hästi Neitsiga (23. august - 22. september), Skorpioniga (24. oktoober - 22. november) ja Sõnniga (20. aprill - 20. mai).

Ära hakka kunagi talle valetama, ta tahab sind usaldada. Olles koos Vähi tähtkujus sündinud mehega, võid sa kindel olla, et sul pole vaja edaspidi ise süüa teha, sest ta on suurepärane kokk ning lisaks ole valmis selleks, et ta võib sind lõhki kallistada.

Kommentaare ei ole