{ads}

HIDE

Viimased

latest

4. juunil on taevas täiskuu ja toob kaasa head õnne, armastust ja jõukust kõikidele

foto : unsplash / Benjamin Voros      Ja ongi täiskuu aeg j...

foto : unsplash / Benjamin Voros

 

 

 Ja ongi täiskuu aeg jälle kätte jõudmas. Tegemist ei ole aga sugugi tavalise täiskuuga vaid täiskuuga, mis leiab aset Amburi märgis ja mis tõotab kaasa tuua palju häid uudiseid. Kuidas mõjutab seekordne täiskuu aga kõiki tähemärke? 

Täiskuu Amburis toob kaasa rõõmusõnumeid. Sõnni märgis on aga leidmas aset kohtumine Merkuuri ja Uraani vahel ja selle tõttu on seekordne täiskuu veelgi erilisem.

Käimas on Kaksikute aeg. Kaksikute ajal on täiskuu alati Amburi märgis. Kaksik ja Ambur on opositsioonis aga ometi täiendavad teineteist. 

Seda täiskuud kutsusid indiaanlased maasikate täiskuuks, kuna Põhja-Ameerikas valmivad juunikuus maasikad. Sümboolselt tähendab see aga, et aeg on korjamise aeg on kätte jõudnud. Maasikate täiskuu toob astroloogide sõnul kaasa head õnne, armastust ja küllust kõikidele. Praegu on kõige õigem hetk selleks, et viia oma suurimadki unistused ellu. 

 

 

Eesolev nädalavahetus toob kaasa mitmeid häid võimalusi ja mitmed plaanid peaksid täituma. Haarake kõikidest võimalustest kinni ja unistage suurelt! 


Kuidas mõjutab 4. juuni täiskuu sinu tähemärki? 


JÄÄR

Sinu jaoks on tegemist väga erilise täiskuuga. See nädalavahetus toob sulle ühe väga hea uudise.


SÕNN

Võib-olla mõtled sa järgnevatel päevadel rohkem oma elu üle järele, eriti peale seda, kui sa oled teada saanud midagi, millest sul aimugi polnud. Sa võid lõpetada ühe suhte või õppida andestama.


KAKSIKUD

Üks üllatav uudis on sind ees ootamas, mis puudutab ühte sinu väga lähedast inimest. Ära unusta, et inimesed ütlevad kogu aeg midagi sellega, millest nad räägivad ja sellega, millest nad vaikivad.




VÄHK

Mis oleks, kui sa muudaksid oma harjumusi? Võib-olla just sellel nädalavahetusel jõuab sulle lõpuks ometi kohale, et lihtsalt selle tõttu, et sa oled alati teinud asju just ühtemoodi, pead sa neid kogu aeg nii tegema. Ole paindlikum ja vastuvõtlikum uuendustele. 

 

LÕVI

Sind on ees ootamas väga romantiline nädalavahetus. Kui sa oled vallaline, on sind ees ootamas suured üllatused. Samas võib ka juhtuda, et korraga saad sa aru, et see, mida sa pidasid armastuseks, ei olegi seda.

 

NEITSI

Aeg on õppida rohkem midagi oma mineviku ja oma päritolu kohta. Mõned suured saladused võivad sellel nädalavahetusel ilmsiks tulla. 

 

KAALUD

Sa võid kuulda ühte uudist, mis paneb lõpuks ometi kõik pusletükid paika. 

 

 

 

SKORPION

Seekordne täiskuu toob sulle küllust ja jõukust. Sa võid saada ootamatult suurema summa  raha, kuna täiskuu leiab aset sinu raha sektoris. Mitmed head võimalused peaksid tekkima, mis aitavad sul oma majanduslikku seisu parandada.

 

AMBUR

See täiskuu on täis head energiat, muutes sind enesekindlamaks, optimistlikumaks ja lootusrikkamaks. Ilmselt võtad sa vastu ühe otsuse, mis muudab su elu paremaks. 

 

KALJUKITS

Praegu on kõige parem aeg selleks, et viia oma plaanid ellu. 

 

VEEVALAJA

Eesolev nädalavahetus toob sulle väga häid uudiseid, mis puudutavad su lähedasi. 

 

KALAD

Võib-olla leiad sa ühe võimaluse, kuidas parandada oma majanduslikku seisu. 

 


Kommentaare ei ole