{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

    Tänane  päev peaks sulle tooma õnne ja rõõmu. Planeetide seis on väga hea. Ole ainult ise julgem ja ettevõtlikum. Uraan ...


 

 

Tänane  päev peaks sulle tooma õnne ja rõõmu. Planeetide seis on väga hea. Ole ainult ise julgem ja ettevõtlikum. Uraan on sinu märgis, sul on kõik võimalused, et viia oma unistusi ellu. Merkuur on retrograadis. 

 

 

Armastus

Kui sa oled juba kellegagi koos, vajate te praegu ainult rohkem aega, et koos olla kahekesi. Kui sa oled vallaline, siis oled sa kogu aeg kellegagi koos ja suhtled nii erinevate inimestega, et sul pole isegi aega flirtimiseks. 

 

 

 

Raha

Jupiteri aspekt on üsna hea, tänu sellele peaksid sa leidma täna võimaluse, kuidas oma majanduslikku seisu parandada. Jupiter on hea õnne ja külluse planeet.

 

Tervis

Ära muretse nii palju, stress ei ole su tervisele head, nõrgestades immuunsüsteemi. Tee sporti, see aitab pingeid maandada.


Töö

Sinu otsused ei ole kõigile meelt mööda ja selle tõttu hakkad sa võib-olla iseendas kahtlema. Ära muretse, sa ei saagi kõikidele meele järele olla, tee seda, mida sa pead õigeks. 

 

 


Pere

Ole mõistvam ja järeleandlikum, kui sa tahad häid suhteid oma pereliikmetega hoida.


Suhted

Viimasel ajal oled sa hakanud palju rohkem omaette olema, ent nüüd oled valmis taas seltskonda minema ja rohkem suhtlema. 


Väike nõuanne: ära otsi oma ellu probleeme juurde sealt, kus neid ei ole.



Kommentaare ei ole