{ads}

HIDE

Viimased

latest

Põhjused, miks Lõvi tähemärk on üks parimaid

    Põhjused, miks Lõvi on üks parimaid sodiaagimärke ja miks selles tähtkujus sündinud inimestel...




 
 
Põhjused, miks Lõvi on üks parimaid sodiaagimärke ja miks selles tähtkujus sündinud inimestel on erakordne võime
 
Lõvi on autoritaarne, ta on sündinud teisi juhtima. Kui su ülemus peaks olema Lõvi tähtkujus sündinud, on sul ilmselt raske näha temas midagi head. Ometi, oma sügavamas südame põhjas sa ju tead.... , et Lõvi on just selline nagu peab. Mõnikord on ta liigagi uhke ja see võib talle saada saatuslikuks. 


Lõvid on väga uhked. Harva kohtab sellist Lõvi, kellel on enesekindlusega probleeme. Tal jääb enesekindlust ülegi ja ta ise on sellega väga rahul.


Igal inimesel on vaja kedagi, kes oleks aus ja siiras. Kui sa Lõvi käest midagi küsid, ei hakka ta keerutama, vaid ütleb otse, mida ta sinust ja su käitumisest arvab. Ta on otsekohene ja see võib olla boonuseks tema juures. Sa tead alati täpselt, milline suhe sul temaga on. Ta tahab alati parimat neile, kellest ta hoolib.
 
 
Lõvi on hea südamega. Ta ei ole egoistlik, vastupidi. Teiste heaolu ja õnn on tema silmis tähtsal kohal, ta ei hakka kunagi kellelegi meelega haiget tegema.  





Lõvid on väga helded, nii materiaaliselt, kui emotsionaalselt. Lõvi annab kõike hea meelega : oma aega, raha ja armastust ja oskab ka kätte maksta vajaduse korral. 


Pole vist vaja täpsustada, et Lõviga on alati tore, ükskõik, kuhu te ka ei lähe. Igav sul temaga ei hakka.


Lisaks kõigele on Lõvil väga hea maitse. Kui sa tahad head nõuannet saada, küsi alati tema käest.


Lõvi on sündinud teisi juhtima. Lõvid on optimistlikud ja sihikindlad, nad võtavad teiste käest küsimata juhtimise enda peale üle.  Tuleb ka ära märkida, et nad teevad sageli kõike paremini, kui teised. 






Kuhu ta ka ei lähe, tõmbab ta alati kõikide pilgud enda peale. Tahab ta seda või ei taha aga ta on alati ja igal pool tähelepanu keskmes.  Kui Lõvi siseneb ruumi, on kõigi pilgud alati tema peal, ta ei jäta kedagi ükskõikseks. 


Isegi, kui mõned Lõvid võivad tunduda natuke  laisad, eriti oma nooruseajal, siis on nad tegelikult palju vastutusrikkamad, kui seda paista on. Lõvi armastab asjade üle kontrolli omada ja tööd tehes võib ta imesid korda saata.


Mis puutub romantikasse, siis Lõvi on kõige kirglikum ja romantilisem. Ta ise seda küll ei pea vanamoeliseks ega karda oma tõelisi tundeid näidata. Ta ei tee kunagi midagi poolikult.


Mitte miski ei stimuleeri Lõvi rohkem, kui konkurents. Ta ei karda väljakutseid ja viib kõik oma plaanid ellu.  Konkurents motiveerib teda. 





Lõvid on suured oraatorid ja oskavad anda head nõu. 


Lõvi on kahtlemata sodiaagi kõige lojaalsem märk. Kui su kaaslane on sündinud Lõvi tähtkujus, võid sa kindel olla, et ta sul mitte kunagi kukkuda ei lase, ta jääb alati su kõrvale, mis ka ei juhtu.


Lõvi ei ole oma loomuselt halb aga parem on, kui sa ei otsi temaga tüli. Kui ta peaks vihastama, ei kontrolli ta enam ise ka ennast ja võib teha midagi, mida ta hiljem kahetseb. Ei maksa ära unustada, et Lõvi on tulemärk. Lõvi on aga valgus ja häving. Selle tõttu on Lõvi nii algus, kui lõpp, elu ja surm, esimene ja viimane episood.


Lõvi tahab armastada ja olla armastatud. Talle ei meeldi olla üksi, ta tahab olla kuningas oma isikliku õukonnaga. 
 
 
Lõvi ei lepi kunagi keskpärasusega. Ta teeb kõik, et saada paremaks ja teha paremini. Ta on teadlik oma puudustest ja kipub olema liiga kriitiline iseenda suhtes. 

 

Kommentaare ei ole