{ads}

HIDE

Viimased

latest

Õnn, rikkus ja jõukus : kuidas tõmmata head õnne ja rikkust oma ellu?

foto : unsplash / Fuu J      Viimasel ajal räägitakse palju...

foto : unsplash / Fuu J

 

 

 Viimasel ajal räägitakse palju külgetõmbeseadusest, mis aitab küllust ja jõukust ligi tõmmata. Internet on täis erinevaid jutustusi neist, kes on saanud tänu sellele finantsvabaduse. 


Mis on rikkus? 

Rikkus ei ole ainult materiaalne heaolu, vaid ka hingerikkus, armastuse sügavus, rõõm ja hea tervis. Näiteks päikeseloojangu vaatamine, pannkookide söömine pühapäeva hommikul, koos veedetud aeg nendega, kes on sulle kallid. Rikkus on kõik see, mis teeb sind õnnelikuks. 


Kas rikkusel ja jõukusel on mingi vahe? 

Me ajame tihti omavahel segi rikkuse ja jõukuse ehkki viimane puudutab ainult materiaalset hüve. Jõukus on see, kui sul on palju raha ja asju. Rikkus on aga midagi enamat. See on positiivne energia, mis annab just seda, mida sa vajad. Usalda universumit, sest universum teab, mida sa vajad selleks, et olla õnnelik. 

 

 


Kuidas tõmmata ligi raha energiat? 

Usalda universumit ja ole tänulik. See on esimene samm. Mõnikord aga sellest ei piisa, hoolimata kõikidest sinu pingutustest. Mis siis blokeerib rahavoolu sinu elus? Raha on energia, mis peab liikuma ilma takistamatult. Kogudes raha sukasäärde ei lase sa rahal ringelda vabalt. Tavaliselt on sellised blokeeringud tingitud alateadvuslikest või teadvuslikest hirmudest. Mõtle selle peale. Kas sa kardad raha kaotada? Või kardad sa seda, et liigne rikkus võib sulle probleeme kaela tuua? Või hoopis kardad sa, et ei oska sellisel puhul oma rahaga toime tulla? Mis puutub hirmudesse, siis hirmud blokeerivadki tavaliselt rahavoolu ja selle tõttu raha ei jõuagi sinuni. Sa pead õppima oma hirme paremini kontrollima ja usaldama elu. Nii leiavad rahaenergia ja fintantsvabadus tee sinuni. 


Küllusetšekk 

Küllusetšekki on lihtne täita, paljud inimesed on tänu sellele saanud vabaks rahaprobleemidest ja jõudnud oma eluga paremale järjele. Küllusetšekk aitab liita sind positiivse energiaga, et sa saaksid just seda, mida sina tahad. Küllusetšekki võib täita näiteks noorkuu ajal. Selle jaoks võid sa ka lihtsalt võtta paberilehe, kirjutada sinna peale oma nime ja summa, mida sa vajad. Ning alla kirjuta oma tänusõnad. Küllusetšekki võib täita 24 tunni jooksul peale noorkuud. Seejärel pane see paber ümbriku sisse ja peida ära nii, et sa ise ka üles ei leia.


-


Kommentaare ei ole