{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nipp, mis aitab kiiresti kõhurasvast vabaneda

foto : unsplash / Christopher Campbell     Mitte kõikidele ...

foto : unsplash / Christopher Campbell

 

 

Mitte kõikidele inimestele ei meeldi sporti teha. On neid, kes ei saa ilma trennita elada ja on neid, kelle jaoks spordi tegemine nõuab suuri pingutusi. Ometi teavad kõik, et selleks, et olla heas vormis, on vaja olla aktiivne. Selle asemel aga, et tundide kaupa jõusaalis rassida, on olemas ka teisi võimalusi, kuidas rasvast vabaneda. Üheks selliseks võimaluseks on jaapani hingamisharjutus, mida kutsutakse "Long Breath Diet". Selle harjutuse koostas välja Miki Ryosuke, tegemist on 65-aastase jaapani mehega, kes otsis võimalusi, kuidas leevendada seljaharjutusi läbi hingamisharjutuste. Tänu sellele märkas ta, et kahe harjutuse sooritamine ei aidanud leevendada mitte ainult seljavalu, vaid vähendasid ka kõhu ümbermõõtu. Harjutus ise on imelihtne: tuleb lihtsalt hingata iga päev 2-4 minutit teadlikult.  

 

 

Miki Ryosuke kinnitab, et see harjutus aitas tal vabaneda mitmest ülekilost paari nädala jooksul ning tugevdada alakõhulihaseid. Tegelikult on sellele isegi teaduslik seletus, sest rasv laguneb hapnikuga kokku puutudes. Sellepärast ongi nii, et mida rohkem sa hingad, seda rohkem rasva sa põletad. See nõuab ainult järjepidevust. 


Kuidas seda harjutust sooritada? 

 

Esimene harjutus

Seisa püsti, üks jalg enda ees, keharaskus on aga tagumisel jalal. Hinga sügavalt sisse kolme sekundi jooksul, tehes samal ajal suuri käeringe eestpoolt tahapoole. Seejärel hinga välja hoides kõhulihaseid sees. Langeta käed puusade kõrgusele, hoides peopesad ülespoole.  

 

 


Teine harjutus

Seisa püsti, jalad koos. Hoia ühte kätt alaselja peal, teist kõhu peal. Hinga sisse kolme sekundi jooksul, seejärel hinga välja seitsme sekundi jooksul, hoides kõhulihaseid pingul. Käte asend ei muutu. 


Paremate tulemuste saamiseks on soovitatav jälgida ka oma toitumist. 



Kommentaare ei ole