{ads}

HIDE

Viimased

latest

Milline tähendus on sellel, kui sa näed unes oma ema?

foto : unsplash / Rubén Bagüés      Ema sümboliseerib turva...

foto : unsplash / Rubén Bagüés

 

 

 Ema sümboliseerib turvatunnet, see ongi ilmselt põhjuseks, miks me nii tihti oma ema unes näeme. Ema unes nägemist võib tõlgendada erineval moel, kõik sõltub muidugi suurel määral kontekstist. 

Suhe emaga on ilmselt see, mis meid kõige rohkem mõjutab elu jooksul. Sellepärast ongi loomulik, et me näeme oma ema nii tihti unes. Ema unes nägemist võib tõlgendada kahte moodi. Ema on see, kellega me oleme seotud ja samuti see, kellest tuleb lahti lasta. 


Milline sümboolne tähendus on sellel, kui sa näed oma ema unes? 

 

 

Ema on inimese elus kõige tähtsamal kohal ja on seda alati olnud kogu inimkonna ajaloo jooksul. Seega on loogiline, et ema ennast nii tihti meie unenägudes ilmutab. Universaalne ema sümboliseerib seda, kes toidab ja kaitseb. See on see, kes annab elu, kes kaitseb ja kes kehastab tingimusteta armastust. 

Inimestel, keda me unes näeme, on sageli midagi meist endist või meie isiksusest. Oma ema unes nägemist võib võtta kui seda, milline on sinu suhe enda sisemise emaga. Ja isegi, kui sul endal pole lapsi, võid sa hoolitseda teiste eest nii palju, et unustad iseenda.

Kui unenägu on positiivne, võib see olla märgiks, et inimene tunneb ennast hästi ja turvaliselt oma elus. Ent nagu kõikide unenägude puhul ei ole olemas ainult ühte ja ainsat tähendust. Kõik sõltub paljuski ka sellest, millises seisus on inimene oma eluga sellel hetkel. 

 

 


Kui sa näed unes konfliktseid olukordi oma emaga? 

See võib olla seotud sellega, et sul on raske suureks saada. Ema võib seega paista sulle pigem negatiivse isikuna, kellegina, kes ei lase lapsel kasvada suureks ja oma elu elada. See ei pruugi sugugi vastata objektiivsele reaalsusele, vaid olla seoses sinu enda subjektiivse nägemuse ja alateadvusega. Kui sa näed tihti oma ema unes, võib see olla märgiks, et sa ei ole veel oma emast lahti lasknud.

See aga, kui sa näed end emaga vaidlemas, võib viidata sisemisele konfliktile. See võib olla märgiks sellest, et su hinges valitseb segadus. Kui ema teeb sulle unes etteheiteid, võib see viidata sellele, et sa oled iseenda vastu liiga kriitiline ja kaldud ennast alaväärtustama. 


Kui sa näed unes oma surnud ema

Ka see viitab vajadusele turvatunde ja hoole järele. Soovile olla armastatud ja kaitstud. Sinu sisemine hea ja armastav ema on kadunud ja jätnud sind üksi. Selle tõttu oled sa võib-olla palju muutunud, ei suuda enam hoolitseda ei teiste ega iseenda eest ja paljud asjad on kaotanud oma tähtsuse. 



Allikas: cosmopolitan

Kommentaare ei ole