{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas juukseid kiiremini kasvama panna : 6 nippi, mis tõesti toimivad

  Foto : unsplash / Fineas Gavre    Sa tahaksid pikki juukse...

 

Foto : unsplash / Fineas Gavre

 

 Sa tahaksid pikki juukseid ja otsid nippe, mis aitavad juuksekasvu kiiremaks muuta? Vaata siis, mida sa tegema pead.


Lõika regulaarselt juukseotsi

Selleks, et juuksed kiiremini kasvaksid, peavad nad olema terved. Ja selle jaoks tuleb regulaarselt käia juuksuri juures juukseotsi lõikamas. Sa ei pea korraga palju lõikama, lihtsalt aeg-ajalt tuleb värskendada soengut. Katkised juukseotsad muudavad juukseid nõrgemaks.

 

Tee peanaha massaaži

Igasugused massaažid on kasulikud ja panevad juukseid kiiremini kasvama. Masseerides oma peanahka sõrmeotstega, parandada sa nahaalust verevarustust ning soodustad juuksekasvu.   


Võta toidulisandeid

Mõned õllepärmi sisaldavad toidulisandid aitavad ka juuksekasvu kiiremaks muuta. Lisaks sellele, et nad panevad juukseid kasvama, muudavad nad ka juukseid tugevamaks.

 

 


Kasuta eeterlikku õli

Nii nagu toidulisandid, aitavad ka eeterlikud õlid muuta juuksekasvu kiiremaks. Nad muudavad juukseid tugevamaks ning stimuleerivad kasvu. Lisa paar tilka eeterlikku õli šampooni või muu hooldusvahendi hulka. Kasutada võid lavendli- või apelsiniõli, mis on juustele kasulikud. 

 

Harja regulaarselt juukseid

Väga tähtis on oma juukseid sageli harjata, näiteks õhtuti enne magama minekut. Nii stimuleerid sa vereringet ning puhastad juuksed sinna päeva jooksul kogunenud mustusest.

 

Kasuta siidist padjapüüri

Siid ei kahjusta juukseid ning ega muuda neid kuivaks. 

 

 



 


 

Kommentaare ei ole