{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kehakeel : märgid, mis viitavad sellele, et suhe on läbi saamas

foto : unsplash / Andrik Langfield      Seda, et kahe inime...

foto : unsplash / Andrik Langfield

 

 

 Seda, et kahe inimese vaheline suhe on halb, on näha mitmetest erinevatest märkidest. Kehakeel annab samuti märku sellest, millises seisus on paarisuhe. Kehakeel võib märku anda, kui omavahelised asjad on halbad. 


Õnnetute paaride kehakeel

Kehakeel on üks esimestest, mis annab märku suhteprobleemidest. Üldiselt saab igaüks aru sellest, kas kehakeel on positiive või negatiivne. Kui inimese keha on pingul, on see negatiivne märk, mis võib olla seotud stressi, ebamugavuse või siis vihaga, mida inimene oma hinges tunneb. Positiivse kehakeele puhul inimene sirutab end välja mugavalt, see on märk usaldusest ja rahulolust. 

Negatiivse kehakeele juurde kuulub ka pilgu ära keeramine, eemaldumine, füüsilise kontakti vältimine, lähedusest hoidumine, agressiivsete liigutuste tegemine ja (randme) pigistamine silitamise asemel. Loomulikult annab ka näoilme märku sellest, kas inimene on oma elu ja suhtega rahul või mitte. Samuti hääletoon annab märku paarisuhtes olevatest probleemidest. 

 

 

Kui inimese kehakeel aastate jooksul muutub paarisuhtes, tuleks leida selle põhjus. Kui inimene enne oli rahulik, sõbralik ja hooliv, siis võib liiga suur ja äkiline muutus tekitada küsimusi.

Kõik sõltub ka sellest, milline on paari armastuse keel. On paare, kelle jaoks on õrnuste näitamine täiesti tavaline ja igapäevane nähtus. Kehakeel on negatiivne, kui üks partneritest peab seda negatiivseks. Näiteks, kui sinu jaoks pole tähtis see, et su kaaslane sulle silma vaatab ja su kaaslane väldib silma vaatamist, ei tekita see teie omavahelises suhtes probleeme. 

Negatiivne kehakeel tekitab paratamatult probleeme, kuna üks partneritest hoiab ennast emotsionaalselt ja füüsilisest teisest eemale. Negatiivne kehakeel võib põhjustada konflikte, mille tõttu negatiivne kehakeel muutub ainult veelgi negatiivsemaks. Rasketel aegadel võtavadki paarid negatiivse hoiaku sisse, hoides oma kaaslast nii kaugemal. Negatiivsus tekitab psühholoogilise lõhe pereliikmete vahel, tegemist on tõelise nõiaringiga. Aja jooksul võib see muutuda väljakannatamatuks ja lõppeda lahku minemisega. 


Allikas : cosmpolitan

Kommentaare ei ole