{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalad

     Tänane päev peaks sulle tooma nii õnne, kui rõõmu. Neptuun on sinu märgis. Merkuur aga retrograadis. Saturni mõju võib ...


 

 

 Tänane päev peaks sulle tooma nii õnne, kui rõõmu. Neptuun on sinu märgis. Merkuur aga retrograadis. Saturni mõju võib ainult meelde tuletada mõndasid seiku minevikust, mis ei ole kõige meeldivamad. Jupiter on aga kohe-kohe sisenemas Sõnni märki ja aitab olukorda parandada. 

 

 

Armastus

Isegi sina igatsed praegusel ajal millegi kindla ja tõsise järele. See üllatab ilmselt nii mõndagi. Kui sa oled vallaline, hoia silmad lahti, sa ei tea kunagi, millal õnn sinu õuele tuleb.

 

 

 

Raha

Unista suurelt ja usu, et kõik on võimalik. Planeedid on sinuga ega jäta sind maha.

 

Tervis

Veenus soovitab sul jälgida paremini oma toitumist. Et energiat ja jõudu juurde saada, söö rohkem aeglast suhkrut ehk siis täisteratooteid ja köögivilju. 

 

Töö

Sa tead, millises suunas sa liigud ja mida sa tahad. Sul on kindlad eesmärgid ja sihikindlus viib sind pärale. Ära kahtle oma võimetes.

 

 


Pere

Suhe lastega peaks olema eriti hea, sa jõuad ära kuulata kõik nende väikesed probleemid ja mured ning oled järeleandlikum. Kui sa tahad tulevikku paremaks muuta, kasuta oma tutvusi ära.


Suhted

Ära ole nii suurte eelarvamustega ja ära mõista inimesi hukka, keda sa õieti ei tunne. 


Väike nõuanne: ära muutu liiga kannatamatuks

 

 




Kommentaare ei ole