{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikud

    Täna võid sa olla emotsionaalsem ja tundlikum. Paljud asjad võivad sind lihtsalt ärritada. Kui see nii on, siis tee mida...

 


 

Täna võid sa olla emotsionaalsem ja tundlikum. Paljud asjad võivad sind lihtsalt ärritada. Kui see nii on, siis tee midagi, mis aitaks sul pingeid maandada. Võta asju sellisena nagu nad on, leia aega iseendale ja ole lihtsalt rahulikult. Paremad ajad ei ole enam kaugel. Mõtle positiivselt. Täna on taevas noorkuu: pane oma soovid kirja! 

 

 

Armastus

Kui sa oled kellegagi koos, võib su kaaslane tunda, et sa jäta ta hooletusse ja oled unustanud tema olemasolu. Ilmselt on sul viimasel ajal väga palju tegemist oma isiklike asjadega. Katsu ta maha rahustada. Kui sa oled vallaline, siis naerata, sest täna on sind ees ootamas üks ütlemata ilus päev.


Töö

Sa vajad puhkust kiiremas korras, muidu ei pea su närvid kaua enam vastu. Sa oled end viimasel ajal tööga ära tapnud. Täna võiksid sa hakata puhkuseplaane tegema.

 

 


Tervis

Võib-olla tunned sa, kuidas tuju läheb halvaks ja mustad mõtted tulevad pähe. Katsu muuta oma mõtlemist positiivsemaks ja vabasta end sellest, mida sa ei vaja. Tee oma sees suurpuhastus läbi. 


Raha

Maksa oma arvaed ära ja organiseeri paremini oma rahaasju.


Väike nõuanne: keskendu sellele, mis on hästi



Kommentaare ei ole