{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalud

     Jupiter on opositsioonis, Kuu on aga sinu märgis. Keskendu rohkem sellele, mis su elus hästi on. Kuu aspekt ei ole kõig...


 

 

 Jupiter on opositsioonis, Kuu on aga sinu märgis. Keskendu rohkem sellele, mis su elus hästi on. Kuu aspekt ei ole kõige parem aga Marsiga Vähi märgis, selle tõttu võivad mõned arusaamatused ja lahkhelid tekkida. 

 

 

Armastus

Sa tegeled mitme asjaga korraga ja kõige tähtsama unustad seejuures ära. Ole ettevaatlikum ja ära tee midagi, mis võiks sulle endale halba teha. Pane oma prioriteedid paika.

 

 

 

Raha

Sa otsid ilmselt võimalusi, kuidas kindlustada oma majanduslikku seisu. Vaata ainult, et sa kõik korralikult läbi kaalud eelnevalt.  


Tervis

Hoolitse rohkem oma tervise eest ja ära unusta sporti teha ning toituda paremini, nii saaksid sa energiat ja jõudu juurde.

 

Töö

Tee oma tööd rõõmuga ja hoia oma suhteid töökaaslastega, isegi, kui kõik kolleegid sulle ei meeldi ühel või teisel põhjusel.

 

 

 

Pere

Veenus aitab sul hoida oma suhteid lähedaste ja pereliikmetega. Tänu sellele ei lase sa ühelgi olukorral üle pea kasvada ja lahendad kõik probleemid kohe.

 

Suhted

Sa tead, kes on su head sõbrad ja kellele sa võid igal ajal helistada ja see ongi kõige tähtsam.

 

Väike nõuanne: ära muutu pessimistlikuks, see ei sobi sulle

 





Kommentaare ei ole