{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalud

     Kuu on opositsioonis Jäära märgis täna, soovitades sul olla ettevõtlikum ja näha rohkem võimalusi, kui probleeme. Sul e...


 

 

 Kuu on opositsioonis Jäära märgis täna, soovitades sul olla ettevõtlikum ja näha rohkem võimalusi, kui probleeme. Sul ei ole vaja anda kellelegi aru selleks, et oma unistusi ellu viia. Ole optimistlikum ja su asjad hakkavad liikuma õiges suunas.


Armastus

Lõpuks ometi on käes rahulikumad ajad ja tundub, et kõik probleemid on selleks korraks selja taga. Vahepeal võis sul juba tekkida mulje, et äkki oleks parem minna lahku. Nüüd aga on kõik raskused läbi ja te leiate taas teineteist üles. Kui sa oled aga valline, siis unusta ära see inimene, kes sulle silma tegi ja mine oma eluga edasi.


Töö

Võib-olla on sul tunne, et sul ei ole sugugi aega tööasjade ja eraelu kõrvalt. Katsu võtta viis minutit selleks, et puhata ja organiseerida oma eesolevat päeva paremini. Sa ei pea kõike tegema, sa ei ole mingi imeinimene ja seda parem.

 

 


Tervis

Ära unusta puhata rohkem, nii ei kurna sa ennast ära. Ja ära jää ka niisama istuma, sest see ei tee head su vaimsele tervisele. Pärast muutud sa tujukaks ja su lähedastel on raske sind välja kannatada. Ja ära mõtle negatiivseid mõtteid. Tuuluta pead võimaluse korral.

 

Raha

Praegu ei ole ilmselt kõige paremad ajad sinu elus, seega piira oma kulutusi nii palju, kui võimalik ja ära tee midagi, mida sa võiksid hiljem kahetseda. 

 

Väike nõuanne: tark ei torma

 



Kommentaare ei ole