{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : vali üks puu ja vaata, kuidas on sinul lood enesekindlusega

 Isiksusetestid on üsna palju populaarsust kogunud kõikide inimeste seas, aidates inimestel iseennast paremini tundma õppida. Alatead...

 Isiksusetestid on üsna palju populaarsust kogunud kõikide inimeste seas, aidates inimestel iseennast paremini tundma õppida. Alateadvus juhib kõiki meie valikuid ja otsuseid, selle tõttu me teemegi sageli asju, mille põhjuseid on meil eneselegi raske seletada. Siin tulevad appi isiksusetestid, mis aitavad sul seletada lahti enda juures neid külgi, mis sul arusaamatuks jäävad ja paremini mõista, mis on sinu valikute taga. Vali üks puu selle pildi pealt ja vaata, mida see sinu kohta räägib. 

 


 

 

 

1. PUU

Need, kes valisid esimese puu, on oma hingelt seiklejad. Sulle meeldivad uued väljakutsed, sa teed kõik, et muuta oma elu põnevamaks. Sa tahad avastada uusi silmapiire ja kohtuda uute inimesega. Sulle ei meeldi jääda oma mugavustsooni, võõraste inimestega suhtlemine ei valmista sulle probleeme. Kahtlemata oled sa inimene, kellel ei ole probleeme enesekindlusega. Sa oled oma elus õppinud, et saad kõikidest takistustest üle, kui sa ainult ise seda tahad.

Sa oled võimeline ennast vajaduse korral ületama. Sind peetakse üsna otsekoheseks, sa ütled alati välja selle, mida sa mõtled. Samuti tead sa täpselt, mida sa tahad. Sul on kõrged eesmärgid, millest paljud ei julgeks unistadagi, sina aga tead, et varem või hiljem viid sa oma eesmärgid ellu. Sa oled hea veenmisoskusega aga ei suru oma arvamust teistele peale. Sa oled piisavalt enesekindel ja äratad sellega teistes imetlust. 

 

2. PUU

Võiks öelda, et sa hoiad inimestega alati teatud distantsi. Sa ei vaja teisi ilmtingimata oma ellu, sa oskad olla õnnelik ka ilma teisteta. Samuti pole sul vaja teiste abi selleks, et oma elu elada või oma plaane ellu viia. Mõned kardavad sind või on pigem tegu aukartusega, mida sa oma isiku vastu äratad. Sa oled muutunud aastatega enesekindlaks aga sa oled natuke loomusega. Sa oled palju läbi elanud ja jõudnud otsusele, et tahad ise oma eluga hakkama saada, ilma kellegi teise abita. Sa ei taha sõltuda mitte kellestki. Sa oled minevikus olnud usaldusväärne, see on sulle endale kalliks maksma läinud. Sa ei taha teist korda lasta oma tunnetega mängida. 

Sellepärast võib öelda, et sa oled muutnud palju umbusklikumaks. See ei tähenda nagu keelduksid sa oma ligimesi vajaduse korral aitamast, kaugeltki mitte. Kui sa aga midagi teed, ei oota sa enam midagi vastu, sest sa tunned inimeste loomust. Ja sa ei torma vaimustunult teisi aitama, vaid teed kõike rahulikult ja mõõdukalt. See aga, et sa teistega distantsi hoiad, ei tähenda nagu poleks sul südant või oleksid sa tundetu. Vastupidi, üksi olemine kaitseb sind, üksi olles saad sa olla sina ise. Sellepärast meeldib sul palju ka looduses olla, sest looduses võid sa olla sina ise, teades, et keegi sinu üle kohut ei mõista. Ainult vähesed inimesed tunnevad sind päriselt. 

 

 

 

3. PUU

Kui kolmas puu sinu tähelepanu köitis, siis tähendab see, et sa oled väga enesekindel ja elurõõmus inimene. Sul on lai tutvusringkond, kuhu kuulub igasuguseid inimesi, su lähedased hindavad sind kõrgelt, sest sa jagad ka teistele oma head tuju ja sinuga on tore koos olla. Sa ei saa aru neist inimestest, kes käivad ringi nägu mossis peas ega ole kunagi millegagi rahul. Sina nii ei suuda, sa ei jaksa lihtsalt, see on väsitav kogu aeg millegi üle oma pead vaevata. Sul on oskus näha midagi head igas olukorras. Mis vahet on sellel, milliste raskustega sa pead rinda pistma, kui alati on võimalik muuta oma mõtlemist positiivsemaks?! Sa oled avatud kriitikale ega võta kohe isiklikult niipea, kui keegi sulle midagi ütlema peaks ja seda nii töö juures, kui eraelus. Kui keegi peaks sulle tegema märkuse sinu käitumise kohta, katsud sa end järgmine kord parandada analüüsides situatsiooni. 

Sa oled teadlik oma vigadest ja puudustest ning vajaduse korral vabandad, kui oled üle piiri läinud. Kui kellegi teise arvamus peaks sinu omast erinema, ei hakka sa sellepärast tundide kaupa vaidlema. Sa leiad, et igal inimesel on õigus oma arvamusele ja vaatenurgale ning sa austad seda. 




4. PUU

Neljas puu peegeldab sügavaid mõtteid. Sinu enesekindlus pole alati kõige tugevam. Kord sa usud iseendasse, kord on sul raske midagi positiivset endas näha ja sellisel puhul valdavad sind suured kahtlused. Sa hakkad mõtlema ja juurdlema igasuguste asjade üle, leides ikka enda juures vigu. Otsuste vastuvõtmine võtab sul väga kaua aega, sest sa ei suuda kuidagi otsusele jõuda, mida oleks kõige õigem antud olukorras teha. Sa kaalud nii kaua, et magad õiged võimalused maha ja kahetsed hiljem ise, et õigel hetkel ei tegutsenud. 

Sageli pead sa pettumust tundma ja su lootused ei vasta su ootustele. Selle tõttu võid sa tunda madalseisu oma elus mõnda aega. Hea oleks, kui sa ei unustaks ära, et mitte keegi pole täiuslik ja vigadeta. Kõik inimesed teevad vigu, see, mis tegelikult aga loeb, on õppida oma vigadest. Sa pöörad liiga palju tähelepanu sellele, mida teised ütlevad või mõtlevad, sa lased liiga palju ennast teistest mõjutada. Usalda rohkem iseennast ja oma sisemist häält, mis juhatab sind õiges suunas. 

 



Kommentaare ei ole