{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : see, mis sulle selle pildi peal kõige esimesena silma jääb, näitab, milline inimene sa oled

   Inimesed kipuvad sageli idealiseerima nii inimesi, kui olukordi. Tekib tunne nagu oleks antud inimeses midagi erakordset, mis...

 

 Inimesed kipuvad sageli idealiseerima nii inimesi, kui olukordi. Tekib tunne nagu oleks antud inimeses midagi erakordset, mis varjab kõik tema halvad küljed. Tänane test aitab sul välja selgitada, kui palju sina kaldud teisi idealiseerima või oled sa pigem realist. Mis sinule selle pildi peal kõige esimesena silma jääb, kas kass või koer? 


 

 

KOER

Kui sa nägid pildi peal kõige esimesena koera, ei lase sa ennast nii kergesti lolliks teha. See aga tähendab, et sa ei idealiseeri teisi. Kui keegi katsubki sind liiga palju meelitada, katsud sa alati leida seda, mida see inimene tegelikult tahab ja millised on tema tõelised kavatsused. Silmakirjalikud inimesed tunned sa kaugelt ära. Võiks isegi öelda, et sa oled hea inimestetundja. Näiteks töö juures usaldatakse ja hinnatakse sind, kui asjalikku töökaaslast. Eraelus teavad su lähedased, et sinu eest ei saa kaua midagi varjata. Kellelegi ei tuleks pähegi hakata sulle valetama. Valetajad tunned sa kaugelt ära. 

Sageli on sul aga pea pilvedes. Sest see kõik ei takista sul unistada ja oma elu elada. Sulle meeldib olla oma mõtetes ja lasta kujutlusvõimel lennata. Sa oled oma hingelt loominguline, sulle meeldib kunst, kirjandus, muusika ja võib-olla isegi fotograafia. Sul on hea silm, seda on sulle sageli öeldud. 

 

 

Üks kõige keerulisematest külgedest sinu juures ilmselt on see, et sul on raske teisi usaldada. Sa oled saanud mitmeid kordi oma elus petta. Sinu vastu on käitutud ebaõiglaselt ja sul on väga raske seda andestada. See on jätnud oma jälje igaveseks. Sellest ajast on sul väga raske ennast emotsionaalselt teistele avada, sa oled nagu kogu aeg valves. Sa vaatled inimesi, märgates väiksemaidki liigutusi ja katsud inimest paremini tundma õppida enne, kui hakkad teda usaldama. 

Selles ei ole midagi halba, et sa tahad ennast kaitsta selliste inimeste eest, otse vastupidi. Mõnikord aga võid sa selle tõttu ilma jääda ka ilusatest kohtumistest inimestega, kellest oleks võinud aja jooksul saada sinu head sõbrad. Muidugi on olema halbade kavatsustega inimesi, keda saadab negatiivne energia. Aga samuti on olemas ka häid inimesi. Seda me sulle soovimegi, et sa ümbritseksid end heade ja positiivsete inimestega, keda sa võid usaldada. Ja kui sellised inimesed on kord juba sinu elus, siis hoia neid. Hoolimata sellest, et sa oled haiget saanud oleks hea, kui sa usuksid ikka armastusse.


KASS

Kui sa nägid kõigepealt kassi selle pildi peal, tähendab see seda, et sa kipud inimesi idealiseerima. Sa näed neid teisiti, kui nad tegelikult on. Kui tegemist on enesekeskse ja egoistliku inimesega, tahad sa ikka näha temas midagi head. Sa näed igas inimeses midagi head. Selle tõttu oled sa endale juba probleeme oma ellu tõmmanud minevikus aga see ei muuda midagi, sa oled kord juba selline. Hea oleks siiski, kui sa katsuksid natukenegi muuta oma mõtteviisi. Sest vastase korral võivad teised sinu head südant lihtsalt ära kasutada. On neid, kes näevad, et sa oled kõikide vastu hea ja kes võivad sind ära kasutada oma halbade või egoistlike eesmärkide elluviimiseks. 

 

 

Katsu ennast muuta ja avada silmad, et näha asju just selles valguses nagu nad on. Ära idealiseeri kõike liiga palju, ära hakka ka vigu otsima, sest see muudaks olukorra veelgi hullemaks. Sa pead muutma oma mõtteviisi, sest sageli just selle tõttu me tõmbamegi ise oma ellu probleeme juurde. 

Mis puutub tööasjadesse, siis läheb sul ilmselt hästi. Sa oled kohusetundlik inimene, kes teeb kõike hingega. Sa võtad aega, et korralikult oma töö ära teha ja katsud alati leida võimalusi, kuidas maandada pingeid kolleegide vahel. Sa oled nagu päikesekiir, sind hinnatakse ja armastatakse. Hoia sina ise ka ennast rohkem ja ära lase oma headust ära kasutada.

Kommentaare ei ole