{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : see, mida sa selle pildi peal kõige esimesena näed näitab, kas sa oled pigem ratsionaalne või impulsiivne

     Kas sa oled pigem pigem ratsionaalne oma otsuste vastuvõtmisel ja igapäevases elus või tegutsed pigem impulsiivselt? Kui sa ...


 

 

 Kas sa oled pigem pigem ratsionaalne oma otsuste vastuvõtmisel ja igapäevases elus või tegutsed pigem impulsiivselt? Kui sa oled ise selle küsimuse peale mõtelnud, võib see test aidata sul asjasse selgust tuua. Vaata pilti ja pane tähele, mis sulle kõige esimesena silma hakkab selle pildi peal. 

 

 


 

 

PUDEL

Kui sa nägid kõigepealt pudelit selle pildi peal, oled sa pigem ratsionaalne, kui impulsiivne. Kui sa pead võtma vastu mõne otsuse, puudutab see siis sinu töö- või eraelulisi asju, kaalud sa alati kõik poolt ja vastu argumendid ära. Sa oled inimene, kes ei tee midagi mõtlematult, sellega äratad sa ainult usaldusväärsust enda vastu. Sinu lähedased ja töökaaslased pöörduvad alati sinu poole, kui on vaja objektiivset lähenemist. Sind ei saa pidada impulsiivseks, sest sa säilitad kaine mõistuse ka kõige keerulisemates olukordades. Sa ei lase stressil kunagi enda üle võimust võtta. Sa viid kõik oma eesmärgid alati ellu ja tee oma tööd organiseeritult. Samas võid sa muutuda liiga autoritaarseks ja nõudlikuks teiste vastu ja see on üks sinu suurematest puudustest. 

Kui sa peaksidki kellegi vastu eksima, on sul väga raske seda nii enesele, kui teistele tunnistada. Sa oled sügavalt veendunud, et teed asju õigesti ja just nii nagu peab. Sa peaksid endale meelde tuletama, et mitte keegi pole vigadeta ja et eksimine on inimlik. Oma vigade tunnistamine nõuab aga julgust. 

 

 

Tuleta endale ka meelde, et alati on mingil määral võimalus, et sa oled eksinud. Mõnikord on meil endil seda ainult raske näha. Sa pead lihtsalt aru saama, et vabandamine ja oma eksimuse tunnistamine ei muuda sind nõrgemaks ega rumalamaks, otse vastupidi. Elu ongi selleks, et õppida. Sa oled õigel teel.


KAHE INIMESE PROFIILID

Kui sa nägid kahe inimese profiili selle pildi peal, tähendab see seda, et sa võid käituda teinekord üsna impulsiivselt. Sa võtad tihti otsuseid vastu viimasel hetkel ja võid sellega üllatada nii oma töökaaslasi, kui koduseid. Sa lased oma emotsioonidel ja tunnetel end valitseda, andes neile täie voli, stressi- ja pingerohkeid olukordi on sul väga raske välja kannatada.  Sa ei kannata ka seda, kui sulle survet avaldatakse või kui sa pead mingi valiku langetama. Liigse stressi korral võid sa kaotada oma võimed. Ilmselt seda heidetaksegi sulle kõige rohkem ette ja see on ka see, mida sa võiksid enda juures parandada. 

Üks sinu parimatest omadustest, mille pärast sind kõrgesti hinnatakse on see, et sa oled lojaalne ja ustav. Hoolimata pingetest, mille all sa kannatad, teed sa kõik, et pidada lubadustest kinni. Sinu jaoks kehtib ütlus: meest sõnast, härga sarvest. See on sinu jaoks kõik, mis loeb ja on tähtis. Sinu lähedased hindavad sind, sest teavad, et võivad sinu peale alati kindlad olla. Kui kellelgi on sind vaja, oled sa alati valmis appi tulema. 

 

 

Mis puutub tööasjadesse, siis kui sa tunned, et su töökoormus on liiga suur, oleks hea, kui sa vahetaksid töökohta. Stressi on olemas nii head, kui halba. Hea stress stimuleerib sind töö tegemisel. Halb stress tekitab läbipõlemist, kui sa ületad emotsionaalsed piirid. 

Mõtle selle üle järele. Tööl me peame käima, ilma selleta ei saa hakkama aga alati on võimalik valida selline ametipost, mis sobib rohkem kokku sinu natuuriga ja mis innustab sind tööl käima. Katsu välja selgitada, millised on sinu huvialad ja kui võimalik, vaheta töökohta. Erinevalt sellest, mida arvatakse, võime me elada mitut elu korraga, valides uue tee oma elus. Kõige raskem on tulla välja oma mugavustsoonist ja teha esimene samm. Aga see on seda väärt.

Kommentaare ei ole