{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : see, mida sa pildi peal kõige esimesena märkad, näitab sinu tolerantsuse taset silmakirjalike inimeste vastu

    Selle pildi peal on kujutatad nii käed, kui tuleleek. See, mida sina pildi peal kõige esimesena näed, võib paljastada nii mõn...


 

 

Selle pildi peal on kujutatad nii käed, kui tuleleek. See, mida sina pildi peal kõige esimesena näed, võib paljastada nii mõndagi sinu isiksuse kohta. Täpsemalt öeldes aitab see test sul selgeks teha, kui kõrge on sinu tolerantsuse tase silmakirjalike inimestega suheldes. Muretsemiseks pole põhjust, valesid vastuseid ei ole. Usalda iseennast ja lase oma alateadvusel teha õige valik. 

 

 


 

 

TULELEEK

Tuleleek sümboliseerib puhtust ja selgust, mille tõttu on enam, kui kindel, et sa ei kannata silmakirjalikke inimesi silmaotsaski. Sa teed selle ruttu selgeks, tehes selliste inimestega nii vähe tegemist, kui võimalik. Sa ei taha enda ümber selliseid, kes teisi kritiseerivad selja taga, näo ees aga naeratavad. Sa eelistad palju rohkem suhelda inimestega, kes ei teeskle ja kelle siiruses sa ei pea kahtlema. Sinu lähedaste seas on palju selliseid inimesi, kelle peale sa võid kindel olla ja kelle kohta sa tead, et nad jäävad sinu vastu ausaks igas olukorras. Negatiivsetest ja pessimistlikest hoiad sa aga targu eemale. Palju parema meelega ümbritsed sa end ambitsioonikate, töökate, optimistlike ja lootusrikaste inimestega. 

Üks teine sind iseloomustav iseloomujoon on see, et sa tunned inimesi läbi ja lõhki. Sul on oskus näha seda, mida teised ei näe. Ilmselt selle tõttu sa näedki kaugelt ära, millise inimesega sul tegu on ja näed läbi, kui keegi peaks sulle valetama. Sa tunned iga inimese energiat nii töö juures, kui eraelus. Sul on väga hea mälu, sa mäletad isegi pisiasju ja detaile. See tuleb sulle kasuks tööalases elus. Sinu töökaaslased pöörduvad alati sinu poole, kui on vaja tarka nõuannet. Lisaks kõigele meeldib sulle end harida ja uusi teadmisi omandada. 

 

 

Isegi, kui see ei puutu otseselt sinu valdkonda, tahad sa olla kõige uuega kursis. Sa oled teadmistehimuline ja tahad saada omal alal paremaks. Sa oled õigel teel, katsu ainult natukene piiri pidada oma otsekohesusega. Mõnikord oled sa liiga järsk, öeldes asju, mis võivad teisi kohmetuks teha. Või ütled sa midagi, mis võib teha haiget, sellisel puhul tuleb sul hiljem oma sõnu kahetseda. Parem oleks, kui sa valiksid rohkem oma sõnu, kui sa tahad midagi öelda.


KÄED

Kui sa nägid käsi selle pildi peal kõige esimesena, tähendab see, et sa oled üsna tolerantne oma loomuselt silmakirjalike inimeste vastu. Ja seda sellel põhjusel, et sellistel inimestel ja nende käitumisel ei ole sinu silmis mingit väärtust. See, mis sinu jaoks päriselt loeb, on sinu lähedaste heaolu. Sa võid küll suhelda silmakirjalike inimestega, võid isegi olla viisakas nende vastu ja rääkida rahulikult. Aga sa ei otsi nendega mingil momendil lähedasemaid suhteid. Las nad elavad oma elu. Sellepärast oledki sa tolerantsem nende vastu. 

Üks teine omadus, mis sind iseloomustab, on see, et sulle meeldivad uued kogemused. Sa tahad avastada uusi silmapiire, luua uusi tutvusi erinevate inimestega erinevast kultuurist. Sa oled avatud meelega ja otsid alati võimalusi, kuidas oma mugavustsoonist välja tulla. Sa tahad saada paremaks nii emotsionaalse, füüsilise kui rahalise külje pealt. Mitte, et sa unistaks rikkaks saamiseks vaid sa vajad raha selleks, et minna kasvõi reisima. 

 

 

Sinu lähedased ja pereliikmed peavad sind kohusetundlikuks inimeseks. Sa oled oma hinges seikleja aga tegutsed alati läbimõeldult. Kui keegi peaks sulle mõne töökohustuse usaldama, võib ta kindel olla, et sa selle ka ära teed. Sa tahad saada paremaks inimeseks ja seda iga päev, mõnikord kipud sa selle tõttu aga unustama, et elada tuleb nüüd ja praegu. 

Sa ei oska nautida käesolevat hetke, kartes kaotada oma tulevikueesmärke ja sihte silmist. Tegelikult on selline mõtlemine aga täiesti vale, sest see võib tekitada sinus masendust ja ärevushäireid. Keskendudes kogu aeg tulevikule, avaldad sa endale alateadvuslikult survet. Ühel hetkel võid sa selle surve all murduda. Parem on hoolitseda rohkem oma vaimse tervise eest ja võtta aeg-ajalt aega maha. Teha hingamisharjutusi ja joogat näiteks, mis aitavad pingeid maandada ja maha rahuneda. Leides kuldse kesktee hakkad sa nägema, et tegelikult on mõnus niimoodi rahulikult olla ja lasta kõigel muul olla.

Kommentaare ei ole