{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : part või pintsel? Mida sina selle pildi peal kõige esimesena näed

  Kuidas sinuga on? Kas sul on ka kalduvus probleeme eirata ja mängida jaanalindu? Või saad sa alati kõikide raskustega ise hakkam...

 


Kuidas sinuga on? Kas sul on ka kalduvus probleeme eirata ja mängida jaanalindu? Või saad sa alati kõikide raskustega ise hakkama? Mida sina selle pildi peal kõige esimesena nägid, kas parti või pintslit? Testi vastused aitavad sul võib-olla paremini ennast tundma õppida.

 


 

 

PART

Kui sa nägid kõige esimesena parti, siis ei anna sa kunagi alla, ükskõik, kui keerulises olukorras sa hetkel ka ei ole. Sa ei kaota külma närvi ja säilitad kaine mõistuse igas situatsioonis. Kui su elus peaks probleeme olema, mis puudutavad su eraelu või tööalaseid asju, leiad sa alati varem või hiljem konkreetse lahenduse ega jäta enne. Mõnikord aga pead sa selle jaoks võitlema ja vaeva nägema, ent sa leiad alati vajalikud argumendid ja annad endast parima, et leida lahendus antud situatsioonile. Sind võib pidada pigem optimistlikuks inimeseks. Tulevik on sinu jaoks paljutõotav ja sa oled veendunud, et paremad ajad on alles ees. Sa ei lase masendust ja negatiivseid mõtteid endale nii kergesti ligi ja seda hoolimata olukorrast.

Ka sinu elus ei lähe kõik alati nii nagu sina seda sooviksid ja ka sinu plaanid on mõnikord läbi kukkunud aga sa võtad seda alati, kui võimalust õppida. Su lähedased imetlevad su julgust ning oskust näha rohkem positiivset, kui negatiivset oma elus. 

 

 

Sa motiveerid ja innustad ka teisi, sinu kõrval tundub maailm parema paigana, kus kõik võimalused on avatud. Sa ei karda ühtegi raskust ja oled alati valmis väljakutseid vastu võtma. Sa ise jääd selles suhtes aga tagasihoidlikuks, sest sulle ei meeldi uhkustada oma saavutustega. Tuleb ka tunnistada, et sa oled aastate jooksul palju muutunud. Elukogemused on sind muutnud, tänu sellele sa oledki täna see, kes sa oled. 


PINTSEL

Sina oled inimene, keda iseloomustab suur teadmistejanu. Kui mõni olukord su elus peaks aga muutuma keerulisemaks, eelistad sa minema jalutada või tegeleda millegi muuga. Sa ei kannata vaidlusi ja tülitsemist, sa tahad inimestega läbi saada. 

Miks raisata oma aeda vaidlemise peale, kui alati on võimalik lehte keerata ja teha midagi muud? Nii sa seda vähemalt endale seletad, su lähedased sinu teguviisist alati aru ei saa ja ei mõista su käitumist. Sa oled valmis võtma kõik väljakutsed vastu aga ainsal tingimusel, et sa saaksid läbi selle rahuldada oma teadmistejanu. Vastasel korral sa lihtsalt ei näe mõtet.

 

 

Oma hingelt oled sa seikleja, kellele meeldib avastada kõike uut. Sulle meeldib üle kõige reisimine, mis võimaldab sul kohtuda uute inimestega, näha teisi kultuure. Iga päev on sinu elus väärtuslik ja sellepärast sa ei saagi aru, miks sa peaksid vaidlema kellegagi tühiste asjade pärast, kui sa selle asemel saaksid teha midagi muud. Sama kehtib ka su isiklike suhete kohta. Kui pinged ja arusaamatused peaksid tekkima, pakid sa lihtsalt oma koti ja lähed minema. Ainult, et ei maksa ära unustada, et igas paarisuhtes tuleb probleeme ette, sellest ei pääse mitte keegi. 

Sest kõik inimesed on erinevad, saanud erineva kasvatuse, igal on oma maailmavaade ja omad elukogemused, mis teda saadavad. Alati ei saagi kõiges ühisel nõul olla. See, kui te olete eriarvamusel, ei tähenda nagu su kaaslane ei armastaks sind või sina ei armasta teda. Iga suhe nõuab kompromisside tegemist.

 


Kommentaare ei ole