{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : mida sina sellel pildil kõige esimesena näed?

  See test aitab välja selgitada, kas sa oled pigem intellektuaalne inimene või sotsiaalne. Intellektuaalne inimene tahab õppida p...

 


See test aitab välja selgitada, kas sa oled pigem intellektuaalne inimene või sotsiaalne. Intellektuaalne inimene tahab õppida paremini tundma ennast ümbritsevat maailma. Ta tugineb alati kindlatele faktidele. Sotsiaalne inimene aga armastab luua suhteid teiste inimestega. Millisesse kategooriasse kuulud sina? Võib-olla annab see test sulle vastuse. Mida sina selle pildi peal kõige esimesena näed? 

 

 


 

 

ESKIMO

Need, kes nägid kõigepealt eskimot pildi peal, on head vaatlejad. Sind peetakse intellektuaalseks ja väga arukaks inimeseks. Sa märkad sageli asju ammu enne teisi. Sa oled imetlusväärse vaatlusoskusega, mis tuleb sulle kasuks nii eraelus, kui tööalastes asjades. Sa näed inimesi läbi ja tunned kaugelt ära, kui keegi sulle valetab. Sulle meeldib end harida kõigega, mis sind huvitab.

Mõned inimesed peavad sind erakuks arvates, et sa hoiad teistest eemale ja et sulle meeldib rohkem üksi mõtiskleda. Sa oled teiste vastu alati viisakas aga oled võtnud harjumuseks toetuda ainult iseendale. Sa ei solvu ega ärritu, kui keegi sulle midagi ütleb. Sa oled õppinud oma emotsioonidega ise toime tulema ega tõsta kunagi avalikkuse ees häält. Üksi olles aga oled sa teistsugune. Sa mõtiskled kõige selle üle, mis päeva jooksul aset leidis, katsudes selgusele jõuda selles, mida sa oleksid saanud muuta. Tihti tuleb sul kahetseda sellepärast, et sa ei reageerinud ühel või teisel hetkel nii nagu sa oleksid tahtnud. 

 

 


INDIAANLASE NÄGU

Kui sa nägid aga indiaanlase nägu selle pildi peal kõigepealt, tähendab see seda, et sa oled väga hea suhtleja. Sa kohe oskad teistega suhteid luua. Kui sa peaksid töötama valdkonnas, kus on vaja palju suhelda, tuleb see sulle kindlasti kasuks. Sa tead täpselt, mida öelda või teha selleks, et vastata teise inimese vajadustele. Sa oskad kohe inimestele läheneda, paljud imetlevad seda joont sinu juures. Aja jooksul oled sa muutunud veelgi enesekindlamaks ega muretse enam nii väga sellepärast, mida üks või teine inimene võib sinust arvata. Sa ei ole uhke, seda ei saa kindlasti sinu kohta öelda, vastupidi. Sa lihtsalt oled õppinud tundma oma väärtust ja ei lase enam kellelgi endale pähe istuda. 

 

 

Juba ainuüksi selle tõttu katsud sa alati hoida häid suhteid oma töökaaslaste, lähedaste ja teiste inimestega, kellega koos võid sa oma plaane ellu viia. Sind teatakse, kui inimest, kes aitab alati teiste tuju tõsta, ükskõik, kui raske olukord ka hetkel ei ole ja kellega koos on alati tore olla. 

Sa ise leiad, et tunned inimesi läbi ja lõhki. Sind hinnatakse kõrgelt, muidugi on ka neid, kellele sind ei meeldi aga kõikidele ei saagi ju meeldida. Sa tead seda paremini, kui keegi teine. Kõik ei mõista sinu muretut loomust ega saa aru, kuidas sa saad kogu aeg olla nii heas tujus. Aga sa ise ei hooli sellest ja oled oma eluga rahul. Varem olid sa muidugi teistsugune ja muretsesid palju rohkem sellepärast, mida teised mõtlevad. Nüüd, aastatega oled sa muutunud enesekindlamaks.

Kommentaare ei ole