{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : mida sina sellel pildil kõige esimesena näed?

 Emotsioonid on meie elu koostisosa. Emotsioon on see, mida me tunneme, ükskõik siis, millises olukorras. See võib olla rõõm, hirm, i...

 Emotsioonid on meie elu koostisosa. Emotsioon on see, mida me tunneme, ükskõik siis, millises olukorras. See võib olla rõõm, hirm, imestus jne. Sellest testis vaatame lähemalt, milliseid saladusi varjavad sinu emotsioonid. Mida sina selle artikli pildi peal kõige esimesena märkasid? 

 


 


 

HOBUNE

Kui sa nägid kõigepealt hobust, tähendab see seda, et sa oled arukas inimene. Sa ei lase oma emotsioonidel end valitseda. Sa oled harjunud oma emotsioone juhtima ise, mitte vastupidi. Sa ei hoia oma tundeid tagasi aga sa ei ole oma emotsioonide ohver, vaid sa märkad ja tead, mis su sees toimub ning suudad ise toime tulla oma tunnetega. 

Kui sa oled vihane, katsud sa hoida eemale sellest, mis sind ärritas. Sa vajad aega, et olla mõnda aega üksi selleks, et saada oma emotsioonid kontrolli alla. Sa tahad ise aru saada, mis sinuga toimub. Kui sa oled maha rahunenud, siis oled sa taas võimeline rahulikult rääkima selle inimesega ning selgitama, mis sind ärritas. 

See on ka üks põhjustest, mille pärast su lähedased sind imetlevad. Kõik teavad, et sa oled inimene, kes oskab end tagasi hoida ja kontrollib oma tundeid igas olukorras. Sa inspireerid ka teisi ehkki sa ise ei pea seda millekski eriliseks. Kõik ei ole sellised nagu sina ega suuda jääda igas olukorras rahulikuks. 

 

 

Sind ei ole lihtne endast välja ajada. See aga ei tähenda sugugi nagu laseksid sa teistel endale pähe istuda, otse vastupidi. Tegelikult äratad sa aukartust ja lugupidamist enda ümber. Kui keegi katsub sind porotseerida, ei tõsta sa häält. Aga see ei takistus sul öelda seda, mida sa arvad selle inimese käitumisest. Sinu otsekohesus ja siirus võivad teinekord inimesi isegi šokeerida aga sina ise sellepärast ei muretse. 

See, mis sinu jaoks on tähtis, on jääda siiraks ja ausaks hoolimata sellest, et sa võid oma sõnadega kellelegi haiget teha. Sellepärast oleks hea, kui sa natukenegi paremini valiksid oma sõnu. Isegi, kui sa kontrollid hästi oma emotsioone, ei kontrolli sa sama hästi oma sõnu. Muidugi võivad inimesed muuta su sõnu ja valesti aru saada sinu kavatsusest. Aga parem on siiski olla ettevaatlikum, sest taktitunne aitaks parandada sinu suhteid teistega. 

 

NAISE PROFIIL

Kas sa nägid sellel pildil kõige esimesena naise profiili? See tähendab, et sa oled väga emotsionaalne inimene, kellel löövad lained tihti üle pea. Sinu emotsioonid - on siis tegemist rõõmu, kurbuse või vihaga - võtavad tihti sinu üle võimust. Just emotsioonid on need, mis mõjutavad sinu käitumist ja otsuseid, mida sa võtad sageli vastu ilma mõtlemata. Sa ei mõtle tagajärgede peale, mida sinu käitumine ja su sõnad võivad endaga kaasa tuua. Sa oled sageli ütelnud midagi, mida sul hiljem on kahetseda tulnud. 

 

 

Sa lased oma tunnetel end juhtida ja valitseda ning selle tõttu on su suhted teistega eelkõige kannatama pidanud. Hea oleks, kui sa õpiksid oma emotsioone paremini kontrollima. See ei tähenda sugugi nagu peaksid sa oma tundeid tagasi hoidma, sa pead ainult mõtlema kõigepealt ja siis tegutsema. Kui miski sind häirib, siis esita endale õiged küsimused. Näiteks : miks see asi mind ärritab või mille pärast see olukord tegi mulle nii palju rõõmu? Õpi oma tundeid ära tundma, nii saad sa oma emotsioonidest paremini aru. 

Nii saad sa vastu võtta ka kõige paremaid otsuseid. See kõik ei toimu üleöö, sul on vaja aeega, et oma tunnetega toime tulla. Harjutamine teeb aga meistriks ja juba mõne aja pärast näed sa vahet. Ent hoolimata kõigest sellest oled sa väga hooliv oma lähedaste vastu. Neid, keda sa usaldad, ei ole palju aga sinu jaoks on nad väga kallid. Sa ei luba kunagi kellelgi öelda ühtegi halba sõna nende kohta, kes on sulle kallis. 

 

Kommentaare ei ole