{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : mida sina selle pildi peal kõige esimesena näed?

     Mitmed internetis levivad isiksusetestid aitavad paremini ennast tundma õppida. Selle visuaalse testi peal on kujutatud...

 


 

 Mitmed internetis levivad isiksusetestid aitavad paremini ennast tundma õppida. Selle visuaalse testi peal on kujutatud kaks erinevat pilti : lõkketuli ja maastik. Mida sina selle pildi peal kõige esimesena nägid? Võib-olla aitab see sul paremini oma iseloomu tundma õppida.


MAASTIK

Kui sulle hakkas kohe silma maastik lõkketule sees, ei ütle sa alati välja seda, mida sa mõtled. Kui sa näed, et su arvamust ei jagata, hoiad sa selle pigem endale. See aga viitab sellele, et sa oled erakordselt empaatiline inimene, kes ei suru teistele oma arvamust peale. Sa ei taha, et sinu tõde teeks teistele haiget. Sa valid oma sõnu ja mõtled alati teiste peale. Sa ei taha kunagi solvata ega kurvastada teisi oma sõnadega. Sa kaalud oma sõnu, eriti juhul, kui sa pead jääma teiste vastu ausaks. 

 

 

Sa analüüsid ja mõtled elus palju. Sa ei võta kunagi liiga ennatlikke otsuseid vastu, sest sa vajad aega, et olukorras selgusele jõuda. Sul on alati jalad kindlalt maa peal ja sa ei kaota kainet mõistust kodus ega tööalases elus. Hoolimata sellest, et sa oled väga empaatiline, ei lase sa kunagi emotsioonidel enda üle võimust võtta. Sa tahad jääda rahulikuks ja teiste vastu heatahtlikuks igas olukorras. 

Kui on vaja midagi tähtsat otsustada, pöördutakse alati sinu poole. Sa ei võta kunagi ühtegi mõtlematut otsust vastu. Sa kaalud kõik alati korralikult läbi enne, kui millegi kasuks otsustad. 

Sulle ei meeldi üksi olla. Üksi olles kipud sa liiga palju mõtlema. Isegi, kui sa oled oma loomult mõistlik ja arukas, ei meeldi sulle olla üksi oma mõtetega. 

 

 

Sa oled alati olemas oma lähedaste jaoks. Sa oled see sõber, kelle peale alati võib kindel olla ja kes hoolitseb selle eest, et kõik ilusti koju jõuaks peale pikemaveninud õhtut. Sa oled see, kellele võib kõik saladused rahuliku südamega rääkida teades, et sa kunagi kedagi ei kritiseeri ega hukka ei mõista. 


LÕKKETULI

Kui sa nägid kõigepealt lõkketuld, tähendab see, et sa eelistad igas olukorras jääda ausaks ja otsekoheseks. Sa räägid asjadest nii nagu nad on ega hakka keerutama. Sinu jaoks on kõige tähtsamal kohal tõde. 

Sa oled korralik ja täpne inimene. Sa tahad alati, et kõik oleks korralikult tehtud. Sa ei kannata inimesi, kes teevad oma tööd liiga pealiskaudselt ja hooletult. Sul ei maksa ainult ära unustada, et kõik inimesed ei saa ega peagi olema sulle meele järele. Kõik ei mõtle nii nagu sina. 

 

 

Oma suhetes teistega pead sa tõdema, et su elus on olnud igasuguseid suhteid aga kõige rohkem neid, mis ei kesta kaua. Sa ei kannata rutiini ega üksluisust, sellises suhtes hakkab sul varem või hiljem lihtsalt igav. Sa otsid kvaliteetseid ja unustamatuid hetki, mis kahjuks ei kesta kunagi kaua. 

Sinu ausus ja otsekohesus on sulle juba probleeme tekitanud. Kõikidele ei ole see meele järele. Sa ei pea muutuma silmakirjalikuks, hea oleks siiski, kui sa edaspidi paremini kaaluksid oma sõnu enne, kui sa midagi ütled. Inimesed väsivad ära, kui sa oled liiga kangekaelne ja paindumatu. Sa pead leidma kuldse kesktee ainult. Kui sa ise seda tahad, võid sa muuta oma iseloomu natuke paindlikumaks ja parandada tänu sellele suhteid teistega. See võtab natuke aega aga ei käi üle jõu. Valik on sinu.

Kommentaare ei ole