{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : põhjus, miks Veevalajad on kõikidest kõige parimad (või vähemalt peaaegu)

  foto : unsplash / Benjamin Wedemeyer   Veevalaja on eelvi...

 

foto : unsplash / Benjamin Wedemeyer

 

Veevalaja on eelviimane sodiaagimärkide seast. Tõtt tunnistades tuleb öelda, et temaga ei ole alati lihtne sammu pidada. Kahtlemata on tegemist ühe kõige originaalsema ja erakordsema tähemärgiga. Isegi, kui tegelikult ei ole ükski tähemärk teistest parim, on igal neist omad head ja tugevad küljed, mille poolest igaüks on millegipoolest teistest parim. Mille poolest on Veevalajad teistest paremad? 

Veevalaja on üks viimastest sodiaagimärkidest. Jäär ja Sõnn, sodiaagiringi esimesed märgid teavad, mida nad tahavad ja otsivad, neil on kindlad eesmärgid. Veevalaja on aga visionäär, uuendusliku mõtlemisega. Ta mõtleb kollektiivselt nagu kõik sodiaagiringi teise poolde kuuluvad märgid. Veevalaja näeb suurelt ja ühiselt, sellepärast ta ongi idealistlik ja pühendab end ihu ja hingega kõikide heaks. Ta on suur mõtleja. Öeldakse, et ta näeb kaugemale oma ninaotsast (sageli ka teiste ninaotsast) ja mis kõige tähtsam, tal on oskus näha asju teistmoodi, teises valguses.

 

 

Veevalaja näeb maailma läbi oma ainulaadse pilgu. Ta on väga suure kujutlusvõimega ja leidlik. Teda ei ole võimalik mõjutada, ta on kõige iseseisvam ja sõltumatum kõikidest teistest. Kõige tähtsamaks oma elus peab ta vabadust: isikuvabadust, sõnavabadust, tegutsemisvabadust... Ta ei nuta minevikku taga, ta võib kõik sinnapaika jätta ja muuta kogu oma elu, kui selleks peaks vajadus tekkima. See on ka loogiline, sest Veevalajat juhtiv planeet on muutuste, revolutsiooni ja tuleviku planeet Uraan. Sellepärast ongi Veevalaja nii mässumeelne ja protestiv. 


Mille poolest Veevalajad on teistest paremad? 

Veevalaja on tõeline ambivert, ta ei ole ekstravertne ega introvertne vaid midagi vahepealset. Veevalaja on nagu ühiskondlik liblikas, talle meeldib olla teistega koos ja viia ühiselt plaane ellu. Samas leiab ta ka aega iseendale, talle meeldib olla aeg-ajalt üksi ja lihtsalt mõtiskleda. Ta on väga hea vaatlusoskusega, ta oskab hästi analüüsida erinevaid olukordi ja teha vastavaid järeldusi. 

 

 

Ta on õhumärk (ja mitte veemärk nagu seda võiks järeldada), selle tõttu saadab teda igavene teadmistejanu. Tal on palju ja erinevaid huvialasid, eriti paeluvad teda kõik originaalsed ja keerulised asjad. Ta võib muuta oma arvamust ja vaatenurka õpingute jooksul tänu teiste elukogemustele. Ent tal on kindlad väärtushinnangud ja omad kindlad reeglid, millest ta ei tagane. Ta on tugeva tahtejõuga, pühendunud ja kindlalt otsustanud muuta maailma paremaks paigaks. Tal on piisavalt julgust, et viia oma plaanid ellu ning elada vastavalt oma põhimõtetele. Isegi, kui see teistele ei peaks meeldima. Ja tegelikult: seda enam, kui see ei peaks teistele meeldima.

Kommentaare ei ole