{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajatele toob maikuu kõige rohkem õnne?

foto : unsplash / Joe Caione      Planeetidel on varuks häi...

foto : unsplash / Joe Caione

 

 

 Planeetidel on varuks häid üllatusi osade tähemärkide esindajate jaoks selle aasta maikuus. 

Kevad on täies hoos. Planeedid soovitavad meil võtta rahulikumalt ja teha rohkem seda, mis teeb meele rõõmsaks. Vabadusetuuled hakkavad puhuma ilusate ilmadega, tahaks vabaneda igapäevasest rutiinist ja argipäevamuredest.Tahaks midagi uut oma ellu. Merkuur on retrograadis, soovitades meil paremini oma elu organiseerida. Järgnevad nädalad peaksid meile aga muutusi kaasa tooma. Üks peatükk on läbi saamas, teine aga algamas. 

See aga ei tähenda nagu oleks muretsemiseks põhjust, sest 22. mail jõuab Päike Kaksikute märki, see aga tähendab, et kõige toredam aeg on alles algamas. Samal ajal siseneb Marss Lõvi märki, mõjudes motiveerivalt ja inspireerivalt. Uued silmapiirid on avanemas, uued mõtlemisviisid tekkimas. Selle tõttu tuleb maikuud võtta pigem, kui hüppelauda parema tuleviku suunas. Mõned tähemärgid on sellest juba aru saanud. 

 

Milliste tähemärkide esindajatele toob maikuu kõige rohkem õnne kaasa? 

 

 

LÕVI

Lõvi ei jäta kedagi ükskõikseks, ta teab seda ise ka. Tema ümber on mingi salapärane aura, mis paneb teda särama. Maikuus toovad planeedid talle aga suurt õnne kaasa, eriti kuu teisel poolel. Ühelt poolt Päike on sisenemas Kaksikute märki. Teiselt poolt on Marss sisenemas Lõvi märki. Planeedid ise aitavad Lõvi motiveerida. Ta muutub palju ambitsioonikamaks ning leiab võimalusi, mille abil viia oma unistusi ellu. Ta ei pea võitlema selleks, et oma tahtmist saada. 

Teda hinnatakse vääriliselt, kõik tema plaanid õnnestuvad. Töö juures peaks ta saama väga häid uudiseid. Mis puutub armastusse, siis toob maikuu Lõvi ellu romantikat. Vallalised Lõvid peaksid kohtuma just sel kuul sellega, kelleta nad hiljem oma elu ettegi ei kujuta. 

 

 

 

NEITSI, SÕNN ja KALJUKITS

Tavaliselt on Neitsi, Sõnn ja Kaljukits hõivatud oma eesmärkide ellu viimisega, neil ei ole aega selleks, et elu nautida. Nad tahavad, et töö oleks korralikult tehtud, nad tahavad, et nende elu oleks võimalikult rahulik ja korrapärane. Kõikide maamärkide elu (Sõnn, Neitsi ja Kaljukits) peaks selle aasta maikuus muutuma. Selle põhjuseks on Jupiteri sisenemine Sõnni märki. Õnneplaneet toob head õnne kaasa kõikidele maamärkidele, tänu sellele suudavad nad viia oma plaanid ellu ja suruda oma tahtmist läbi.

Mis puutub Sõnni, siis maikuu peaks tooma lahenduse ühele probleemile, mis on teda viimasel ajal murelikuks teinud. Neitsi peaks aga muutuma palju enesekindlamaks ja ettevõtlikumaks, tänu sellele viib ta mitmed oma unistused ellu. Kõikide märkide järgi peaksid planeedid tooma Neitsi ellu ka armastust. Kaljukits aga peaks saama suurema tasu kõikide pingutuste eest. Tegemist võib olla suurema rahasummaga või parema tööpakkumisega, mis aitab tal kindlustada oma tulevikku. Kõik kolm viivad oma unistused ellu. 

 

 

 

VÄHK

Vähi elus on algamas väga hea periood. Tänu planeetide mõjule julgeb Vähk unistada suurelt ja näha kaugemale. Praegu on planeetide seis kõige soodsam tema jaoks. Kõik tema elus muutub lihtsamaks ja kergemaks, probleemid kaovad iseenesest, nende asemele tekivad lahendused. Ükshaaval hakkab ta oma plaane ellu viima. Nii era- kui tööalases elus on teda ees ootamas väga head uudised. 

Tänada selle eest tuleb Marssi Vähi märgis, tänu millele Vähi esindaja julgeb palju rohkem ja on ettevõtlikum. Marss soovitab Vähil olla julgem, viia oma unistused ellu ja elada sellist elu, mida ta on väärt. Maikuu peaks tooma ta ellu nii õnne, kui armastust. Mitte miski ei peata teda enam, üks hea uudis järgneb teisele. Aga tema jaoks on kõige tähtsam see, et ta tunneks ennast hästi ja armastatuna.

 

 

Kommentaare ei ole