{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised on vaimselt kõige tugevamad tähemärgid?

Foto : unsplash / Jehyun Sung    Kes on see, keda iseloomust...

Foto : unsplash / Jehyun Sung

 

 Kes on see, keda iseloomustavad märksõnad nagu otsusekindlus, sihikindlus, külmaverelisus, arukus... Mõned tähemärgid paistavad silma selle poolest, et nad on vaimselt palju tugevamad teistest. Kellest jutt käib? 

Tema on see, kes paneb meid andma endast parimat. Tema on see, kes ütleb, et mitte kunagi ei tohi alla anda. Tema on see, kes ütleb, et tuleb kasutada oma mõistust ning otsida lahendusi igas olukorras. 

Astroloogia aitab paremini mõista erinevate tähemärkide tugevaid ja nõrku külgi. On neid, kes paistavad silma oma rahuliku ja leebe loomuse poolest ja on neid, kes tahavad olla kogu aeg tegevuses. On neid, kes liiguvad edasi küll sammhaaval aga suudavad rajada endale oma tee igas olukorras. Ja tänu oma vaimsele tugevusele viivad nad tavaliselt oma elus suuri asju korda. 

Tähemärgid on jaotatud nelja gruppi. Nende seas on tulemärgid, veemärgid, õhumärgid ja maamärgid. Igal märgil on oma tugevad küljed ning head omadused. Mõned neist on energilised ja ettevõtlikud, teised on jälle head suhtlejad ning paistavad silma oma rõõmsa meele poolest. On neid, kes kuulavad oma südant ning on emotsionaalsed ning on teisi, kes on jällegi ratsionaalsed. Ratsionaalsed on sageli need, kes on sündinud maamärgi all ja nende seas on Sõnnid, Neitsid ja Kaljukitsed. Need on tähemärgid, kes peavad tähtsaks traditsioonide jätkumist ning head kasvatust. Nad on kohusetundlikud ja hoiduvad vigade tegemisest. Maamärgid tunnevad raha väärtust ja teavad, et raha saamiseks tuleb tööd teha ja vaeva näha. Tasuta lõunaid ei ole ja midagi sulle niisama kandikul kätte ei tooda. Juba sellepärast on vaja oma aega otstarbekalt kasutada.

 

 

Sõnni, Neitsit ja Kaljukitse ühendab tööarmastus. Nad on valmis kõigeks, et oma eesmärke ja plaane ellu viia. Nad suudavad keskenduda paremini, kui teised. Nad ei oska istuda niisama ja olla tegevusetult. Nad armastavad mugavust ja vaikust. Tavaliselt veedavad nad oma elu selleks, et kindlustada endale head ja turvalist tulevikku. Maamärgid ei hiilga just lobisemisega, nad eelistavad kaugelt rohkem tegutseda. Ja nad on vaimselt hästi tugevad. Selle tõttu võivad nad esmapilgul tunduda külmad ja liiga ranged. 

 

Milline tähemärk ei anna aga kunagi alla? 

Kangekaelsus on tema kõige tugevam külg. Sõnn ei käi ringi pea pilvedes. Tal on vaja natuke aega enne, kui ta otsustab kellegagi koostööd teha või hakkab kedagi usaldama. Kui ta aga on oma sõna andnud, siis ei võta ta seda tagasi. Ta on hästi intelligentne ja pragmaatiline ning kasutab loogilist mõtlemist oma elus. Tema mõtted ja plaanid peavad küpsema tema peas enne, kui ta otsustab tegutseda. Ta ei reeda kunagi kedagi, kellele ta on oma usalduse kinkinud. Temaga ei teki kunagi probleeme, ta leiab ainult lahendusi. Tema sõbrad teavad seda, et Sõnn viib alati oma plaanid ellu. 

Ta on seadnud endale eesmärgiks luua enda ümber tasakaal. Selle missiooni määras talle Veenus, armastuse ja harmoonia planeet. Sõnn on pühendunud, püsiv, tark ja töökas. Talle meeldib, kui töö on korralikult ja hästi tehtud. Mõnikord võib ta olla liiga jonnakas ainult. Ta annab endast nii palju töö juures ning teiste aitamiseks, et võib õhtul koju jõudes olla halvas tujus tänu sellele, et ta on end täiesti ära kurnanud. Sellepärast ongi tähtis, et ta leiaks kuldse kesktee ja ei väsitaks ennast täiesti ära. 

 

 

Milline aga on sodiaagi kõige sihikindlam tähemärk? 

Kaljukits on sündinud keset kõige külmemat talve. Ja ta on täpselt selline nagu tema aastaaeg: üksik, range ja tugeva iseloomuga. Kaljukits on külmavereline, valmis kõigeks, et oma eesmärke ellu viia ning oma tahtmist saada. Ta oskab anda endast kõik, jäädes samal ajal väga kannatlikuks. Ta on hästi tugev vaimselt, sihikindel ning eesmaolev. Ta on distsiplineeritud. Teda ei ole võimalik ninapidi vedada, sest ta näeb inimesi läbi. Ta on seadnud endale reeglid, mille järgi ka teised peavad elama. Ja oma reeglitest ta juba üle ei astu. Ta ei anna kunagi alla ja kontrollib enda käitumist väga hästi. Ta liigutab oma nuppe strateegiliselt ja kohusetundlikult ega kaota kunagi eesmärke silmist.

Ta tunneb oma ala hästi, teab alati seda, mida ta teeb, mida ta räägib ja kuhu ta minna tahab. Ja sellest piisab, et äratada teistes imetlust. Nii nagu tema sõber Sõnn, ei anna Kaljukits kunagi alla ega loobu oma tahtmisest. Ta on julge ja näeb vaeva selleks, et edu saavutada. Kaljukints on sihikindel ning hea keskendumisvõimega. Teda juhib Saturn, planeet, mille deviisiks võiks olla: iga asi omal ajal. Kaljukits ei väsi kunagi pingutamast ja teab, et aeg on tema kõige tugevam liitlane. Ta liigub elus edasi enesekindlalt ega lase ennast kõigest muust niisama kergelt välja viia. Ta on hea juht, keda kõik oma meeskonda tahaksid selle asemel, et teda konkurendina näha. 

 

 © 2022 Sisu kopeerimine keelatud!



 

 

Kommentaare ei ole