{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Marss on Lõvi märgis 21. maist kuni 10. juulini! Millist mõju avaldab see tähemärkidele?

foto : unsplash / Planetes Volumes      Järgnevad kuud näid...

foto : unsplash / Planetes Volumes

 

 

 Järgnevad kuud näidatavad meile, millist mõju avaldab mässumeelne ja energiline Marss Lõvi märgis. Kõikide märkide järgi on meid ees ootamas kiired ja sündmusterohked ajad. 

Marss oli Vähi märgis alates 25. märtsist saadik, aidates meil panna natuke südant kõikide tööde ja tegemiste sisse. See periood on aga nüüd läbi saamas. 21. maist kuni 10. juulini on Marss kõikide suurimaks heameeleks Lõvi märgis. Marsi ja Lõvi energia peaks meid muutma palju enesekindlamaks, ettevõtlikumaks ning julgemaks. Tänu sellele tekivad lahendused sinna, kus enne olid probleemid. Marss Lõvis ei jäta ruumi kahtlemiseks ja enesehaletsemiseks, Marss Lõvi märgis paneb igaühe särama. Igaühel on võimalik olla oma elu kangelane ja viia oma unistused ellu. 

 

 

Marss on tegevuse planeet. See tähendab, et järgnevatel kuudel tuleb käärida käised üles ja viia oma unistused, plaanid ja eesmärgid ellu. Marss Lõvi märgis muudab meid enesekindlamateks, aidates meil näha oma tugevamaid külgi. Tänu Marsile Lõvis kaovad kõik takistused, asjad hakkavad taas liikuma õiges suunas. Kaovad rutiin ja üksluisus, igapäevane elu peaks muutuma palju põnevamaks ja huvitavamaks. Valitsev energia peaks olema positiivne. Tähtis on ainult mitte muutuda liiga kannatamatuks. Lõvi võib käituda kohati liiga egoistlikult, soovides kõike kontrolli all hoida ja kõike otsustada (meie pole seda öelnud, astroloogia on seda meelt). 


Millistele tähemärkidele toob see periood kõige rohkem õnne? 

Planeetide liikumine ei mõjuta kunagi kõiki tähemärke samamoodi ja seda selle tõttu, et kõik sodiaagimärgid ei tunneta planeetide energiat samal moel. Seega peaks Marsi sisenemine Lõvi märki tooma head õnne kaasa kolme tähemärgi esindajatele. Eesolev periood tuleb eriti hea kõikide Amburite jaoks, mitmed head võimalused on tekkimas, mitmed unistused täitumas. Marss Lõvis toetab Amburit kõikides ettevõtmistes ja aitab tal oma plaane ellu viia. Marss annab Amburile ka jõudu ja energiat juurde. 

 

 

Sama kehtib ka Kaksikute kohta. Saturn Kalades on tekitanud palju segadust Kaksikute elus, Marss Lõvi märgis muudab Kaksikute elu jälle ilusaks. Järgnevatel nädalatel peaksid mitmed Kaksikute unistused täituma, kui ta ainult haarab kinni kõikidest headest võimalustest ja on ettevõtlik ega maha häid võimalusi maha. Mis puutub armastusse, siis kõikide märkide järgi on üks ilus kohtumine Kaksikuid ees ootamas. 

Ja lõpetuseks mõjutab Marsi sisenemine Lõvi märki ka kõiki Veevalajaid. Veevalajate jaoks võib eelseisev periood olla täis katsumusi, mis ei ole just negatiivset laadi, otse vastupidi. Veevalajal tuleb lihtsalt oma mugavustsoonist välja tulla ja tegutseda õigel hetkel. 

Ülejäänud tähemärkide jaoks ei tähenda see nagu ei saadaks neid hea õnn, lihtsalt Marss Lõvi märgis ei mõjuta nende elu nii palju.

Kommentaare ei ole