{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : hea õnne planeet Jupiter siseneb 16. mail Sõnni märki ja toob kaasa häid uudiseid

foto : unsplash / Planetes Volumes     Merkuuri kurikuulus ...

foto : unsplash / Planetes Volumes

 

 

Merkuuri kurikuulus ja paljukardetud retrograad, mis raputas paljude inimeste elu, sai nüüd selleks korraks läbi. Jupiteri sisenemine Sõnni märki 16. mail toob aga kaasa häid uudiseid, millest kõik osa saavad. Sõnni märki jääb Jupiter  kuni järgmise aasta 25. maini. Viimane kord oli hea õnne planeet Sõnni märgis 2011. aastal, järgmine kord leiab see sündmus aset alles 12. aasta pärast. 

Jupiter Sõnni märgis toob kaasa palju häid võimalusi kõikidele inimestele; õpetades, kuidas nautida iga hetke oma elus, kuidas tunda elust rohkem rõõmu, kuulata iseennast ja oma sisemist häält, leida oma koht elus ning viia oma unistusi ellu. Aeg paneb kõik asjad paika. Jupiter Sõnnis on ka aeg, et olla rohkem ühenduses loodusega, teha seda, mis teeb sind õnnelikuks ning kuulata rohkem oma soove ja vajadusi. 

 

 

Jupiter Sõnnis toob kaasa palju häid võimalusi, mille abil parandada oma majanduslikku seisu, saada rikkamaks, investeerida, paigutada raha ja teadvustada endale paremini seda, mis sul juba olemas on.


Kuidas mõjutab Jupiter Sõnni märgis sinu märki?

 

JÄÄR

Leia oma koht siin elus, võta aega iseendale, naudi rohkem oma elu, osta kinnisvara, kindlusta tulevikku, tunne elust rõõmu, vii oma unistused ellu.


SÕNN

Sind on ees ootamas üle ootuste hea aasta! Kõik võimalused on avatud. Vii oma unistused ellu, ole ettevõtlikum ja ambitsioonikam. Usu võimatusse! Usu iseendasse.


KAKSIKUD

Järgmisel aastal jõuab Jupiter sinu märki! Pane plaanid ja eesmärgid paika!

 

VÄHK

Sind on ees ootamas väga hea aasta täis uusi projekte ja plaane. Head ja rõõmustavad uudised on sind ees ootamas, mis puudutavad su tööalast elu. 

 

 

 

LÕVI

Üks uus uks on sinu elus avanemas, mis toob sulle kaasa uusi võimalusi. Sa tead, mida sa tahad ja leiad oma koha siin elus. 

 

NEITSI

Väga hea aasta on sind ees ootamas, mille jooksul viid sa mitmed oma unistused ellu. Paljud asjad hakkavad liikume lõpuks ometi õiges suunas. 

 

KAALUD

Sa lood korra sisse oma rahaasjades ja õpid oma elu rohkem hindama. 

 

SKORPION

Väga hea aasta on sind ees ootamas, eriti suhete külje pealt. Jupiter kaitseb sind ja su lähedasi.

 

 

 

AMBUR

Jupiter aitab sul paremini aru saada, et maa annab sulle jõudu ja loodusest leiad sa toetust. Sa leiad oma koha ja õpid hindama rohkem seda, mis sul on.

 

KALJUKITS

Sellel aastal õpid sa mõtlema rohkem enda peale ja tunned rõõmu ka väikestest asjadest. 


VEEVALAJA

Jupiter toob rahu sinu koju ning häid uudiseid sinu ellu. 


KALAD

Jupiter seob sind veelgi rohkem lähedastega, aidates sul paremini suhelda teistega. Jupiter rahustab ja kaitseb sind, aidates sul oma elus tasakaalu leida.





 



Kommentaare ei ole