{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal toob head õnne kahe tähemärgi esindajatele

foto : unsplash / Ethan Hoover      Taevas meie kohal hakka...

foto : unsplash / Ethan Hoover

 

 

 Taevas meie kohal hakkab selginema, planeedid saadavad meile head energiat. Aeg on kõrvale lükata kõik negatiivne, unustada kõik halb ja viia oma unistused ellu. Viimastel nädalatel ei ole kõik läinud plaanide kohaselt, kuna aga planeetide liikumine kogu aeg jätkub, peaksid nüüd kõik probleemid ja takistused lõpuks ometi kaduma. Õnneratas keerleb. 


Milline on planeetide seis järgmisel nädalal? 

Planeetide seis on praegusel hetkel veel natuke pingeline. Jupiter, Marss ja Pluuto on omavahel tülis ja sellepärast ongi viimased nädalad olnud pingerohked. Selle tõttu on ilmselt mitmed draamad aset leidnud. Õnneks aitab Veenus korda luua. Veenuse hea energia aitab unustada kõik halva. Kuu on sisenemas Kaalude märki, muutes valitseva õhkkonna paremaks. 

 

 

Tasapisi hakkab planeetide seis aga paremaks ja positiivsemaks muutuma. Jupiter, olles harmoonilises aspektis Saturniga, aitab meil paremini oma elu organiseerida ja valmistuda tulevikuks. Tänu sellele leiame me võimalused, mille abil oma eesmärke ellu viia. Suhteplaneet Merkuur aga sõbrustab aga õnne planeedi Jupiteri ja unistuste planeedi Uraaniga, soovitades meil näha kaugemale ja unistada suurelt. Seega on praegu kätte jõudmas kõige parem hetk, et panna kirja kõik oma soovid ja unistused ning teha esimesed sammud nende ellu viimiseks. Usu, et sa oled väärt paremat. Käimas on Kaksikute aeg, mis peaks meid muutma palju enesekindlamateks ja muretumateks. Praegu on õige aeg selleks, et olla julge ja ettevõtlik, hoolitseda teiste ja eelkõige enda eest. 


Millistele tähemärkidele toob järgmine nädal aga suurt õnne? 

 

 

 

KALJUKITS

Kaljukits saab palju raha

Selle eest võlgneb Kaljukits tänu planeet Pluutole. Pluuto on jõudmas Kaljukitse raha sektorisse ja toob seega viimasele erakordselt suurt rahaõnne kaasa. Järgmised nädalad peaksid ületama kõik Kaljukitse ootused ja lootused. Praegu on kõige õigem hetk mõtelda oma tuleviku peale ja panna paika kõik oma soovid ja eesmärgid. Millisena sina oma tulevikku näed? Millist elu sa tahaksid elada? Sea oma mõtted õiges suunas, kõik muu tuleb iseenesest. Loo oma elus kord, organiseeri oma asju paremini, vaata üle, mis sul juba olemas on ja mida sa tegelikult vajad selleks, et olla õnnelik. Mitmed head üllatused on sind ees ootamas. 

Ilmselt ei peata sind miski  ja sa oled valmis kõigeks, et oma tulevikku kindlustada. Muretsemiseks pole põhjust, asjad hakkavad liikuma õiges suunas ja sa oled õigel hetkel, õiges kohas. Mitte ühtegi halba üllatust pole sul vaja karta. Sind on ees ootamas üks elu parimaid nädalaid. Jupiter kaitseb sind kõige halva eest ja toob sulle kaasa suurt õnne. Haara kõikidest headest võimalustest kinni. Lisaks kõigele saad sa järgmisel nädalal suurema summa raha. 

 

 


VÄHK

Vähki on ees ootamas väga hea nädal

Üle ootuste hea nädal on ees ootamas kõiki neid, kes on sündinud Vähi tähtkujus. Planeet Veenus ise on võtnud Vähi oma isikliku kaitse alla, hea õnne planeet Jupiter hoolitseb aga, et Vähil mitte millestki puudust ei tuleks. Järgmistel nädalatel peaksid kõik Vähi ettevõtmised õnnestuma, teda on ees ootamas suur au ja kuulsus. Mis puutub tervisesse, peaks ta olema parimas vormis, tänu millele saab ta kõik oma plaanid ja ettevõtmised ellu viia. Praegu on kõige parem aeg selleks, et tulla oma mugavustsoonist välja ja unistada suurelt. Ja uskuda, et unistused võivad täituda. Mitmed positiivsed muutused on teda ees ootamas, mis mõjutavad otseselt tema tulevikku. Jupiter saadab talle õnne ja kaitset terveks järgnevaks kuuks. 

Viimased nädalad ei ole Vähi jaoks olnud kõige paremad, nüüd peaksid kõik probleemid kaduma. Vähi elu peaks aga muutuma, asjad hakkavad kiiremini arenema, mitmed head võimalused on tekkimas. Hea oleks, kui ta tegutseks õigel hetkel ja ei magaks neid maha. Pluuto retrograad aitab Vähil oma unistusi ellu viia. Nagu fööniks tõuseb ta tuhast ja näitab, milleks ta alles võimeline on.

Kommentaare ei ole