{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 19. mail on taevas noorkuu, mis teeb kõik uueks

  foto : unsplash / Victoria Morgan   Äsja lõppenud...

 

foto : unsplash / Victoria Morgan

 

Äsja lõppenud Merkuuri retrograad ei olnud just kõige kergem paljude jaoks, nüüd aga peaksid kõik murepilved kaduma tänu 19. mai noorkuule. Noorkuu leiab aset Sõnni märgis ja toob kõikidele järgnevateks päevadeks kaasa head õnne. Ole valmis haarama headest võimalustest kinni.

 

Aeg on rahulikumalt hingata, sest järgnevatel päevadel muutub taevas palju selgemaks. Merkuuri retrograad on lõpuks ometi läbi saanud. Hea õnn saadab meid edaspidi ka sellepärast, et Jupiter jõudis Sõnni märki 16. mail, sellega koos algas väga hea periood kõikide sodiaagimärkide jaoks. 19. mail on taevas aga noorkuu. 

Kõige emotsionaalsemad Kuu faasid on nüüd selleks korraks seljataga, seekordne noorkuu tõotab tulla rahulikum, aidates meil oma elus korda luua. Seda noorkuud saadab Sõnni energia, millele tänu igaüks õpib end paremini hindama ja väärtustama. Õppides tundma oma isiklikku väärtust, teed sa ka vähem järeleandmisi seal, kus seda vaja pole. 

 

 

Mis puutub aga rahaasjadesse, siis toob see noorkuu palju head õnne kaasa. See on ideaalne hetk selleks, et panna oma plaanid ja eesmärgid paika, mis aitaksid sul parandada oma majanduslikku seisu ning kindlustada tulevikku. Tee nii, et see noorkuu oleks sinu elus uus algus ja esimene samm parema ja kindlama tuleviku suunas. Pane oma soovid paberile kirja, Kuu energia aitab sul neid täide viia. 

Sõnni tähemärk on seotud stabiilsuse ja turvatundega, kõike seda pakub meile seekordne noorkuu. Kõik probleemid, mis selle noorkuu ajal võivad tekkida, võivad väga hästi olla seotud alateadvusliku ebakindluse ja turvatunde puudusega. Või siis hoopis madala enesekindlusega. Ole tähelepanelik kõige suhtes, mis tekitab sinus halba enesetunnet selle perioodi ajal ja vaata järele, kas see pole seotud turvatunde puudusega sinu elus. Sõnni märki juhib armastuse, ilu, raha ja suhete planeet Veenus. Sõnni energia võib meile meelde tuletada, kui tähtis on võtta aega maha ja teha lihtsalt üks vahepaus selleks, et nautida rohkem igapäevast elu. Otsi rohkem seda, mis tekitab sinus turvatunnet, mis teeb sind rõõmsaks ja aitab leida tagasi hingerahu. Sa ei pea otsima midagi suurt. Ka väikesed rõõmud on sama olulised. Võta lihtsalt aega maha ja tunne lillede lõhna enda ümber. Ole iseenda vastu parem.  

 

 

Seekordne noorkuu on ideaalne selleks, et viia oma suurimaid unistusi ellu või panna paika vähemalt oma soovid. Kuu energia on võimas ja tugev. Ükskõik, millised probleemid su elus hetkel ka ei ole ja millised takistused su teel on - ära anna alla! Mõtle positiivselt, lükka kõik negatiivsed mõtted kõrvale ja headus võidab. Kõik su pingutused saavad tasutud.


Kuidas mõjutab see noorkuu aga sinu tähemärki? 


JÄÄR

See noorkuu paneb sind aega maha võtma ja olema kannatlikum. Kiirustades ja tormatest ei saavuta sa midagi. See aasta tuleb sinu jaoks üsna sündmusterohke, seega ära kurna ennast ära. Aasta lõpus on sind ees ootamas suurem sündmus, mis on seotud reisimise või kolimisega. 


SÕNN

Millised on sinu tõelised soovid ja igatsused? Miks mitte tegutseda selles suunas, isegi, kui sul on raske praegu uskuda sellesse. Kuu energia aitab sind ja ära unusta, et hea õnne planeet Jupiter on hetkel sinu kõrval ja toetab sind kõikides ettevõtmistes.


KAKSIKUD

Võta aega maha ja keskendu natukenegi iseendale. Sa oled vaimselt kurnatud ja vajad puhkust. Võta aega ja õpi tundma rõõmu väikestest asjadest oma elus. 


VÄHK

Sõpradest on sul järgnevatel päevadel suur kasu. Ilmselt jääd sa oma sõpradele suure tänu võlgu. Nad on just õigel ajal, õiges kohas. Just siis, kui sinul neid kõige rohkem vaja on. 


LÕVI

Sa oled väsinud ja kurnatud. Sa pead rohkem ennast hoidma. Ole parem iseenda ja teiste vastu. 

 

 


NEITSI

Võib juhtuda, et sa tunned suuremat igatsust vahelduse ja uute väljakutsete järele. Miks mitte minna reisima niipea, kui see on võimalik? 


KAALUD

Asjad ei ole sinu elus kõige paremas korras praegusel hetkel aga ära üleliia muretse. Mõnikord tulebki vaadata endaga natuke tõtt selleks, et asjades paremat selgust saada. Mõtle oma elu üle järele, vabasta ennast sellest, mis sind koormab ja alusta uuesti puhtalt lehelt. 


SKORPION

Sind on ees ootamas üsna romantiline noorkuu, mis peaks su ellu tooma ühel või teisel moel armastust. 


AMBUR

Planeedid soovitavad sul hoolitseda rohkem iseenda eest. Muuda oma eluviise paremaks või sea sisse uued harjumused, mis aitaksid sul tunda ennast õnnelikumana. 


KALJUKITS

Tuleta meelde oma lapsepõlve, see on hea viis, mille abil stressi ja pingeid maandada. 


VEEVALAJA

Uus algus on sinu elus algamas. Investeeri iseendasse.


KALAD

Sinu järele tekib järgnevatel päevadel suur nõudlus, su tutvusringkond peaks veelgi laienema. Teiste toetus on vajalik ja isegi tähtis sinu jaoks.

Kommentaare ei ole