{ads}

HIDE

Viimased

latest

"Ta armastab mind aga ei taha oma naist maha jätta!"

    foto : unsplash / Jason Hafso  Meil kõigil on selliseid ...

 

 

foto : unsplash / Jason Hafso

 Meil kõigil on selliseid inimesi, kellega me hästi läbi saame ja siis on teised, kellega suheldes tikuvad tihti pinged tekkima. Lihtsalt on selliseid, kellega kuidagi ei saa läbi, nagu mingi must kass oleks läbi jooksnud. Väga suur roll selle juures on iga inimese isiksusel. Astroloogide sõnul määrab meie isiksuse ka see, millises tähtkujus me oleme sündinud. Loe, millise tähemärgi esindajaga sinul on kõige raskem ühist keelt leida.


Jäär

21. märts - 19. aprill

Ei saa läbi Kaksikutega

Jäärad on hästi iseteadvad ja kangekaelsed, neile millegipärast ei meeldi need, kellel on sama palju energiat, kui neil endil. Jäärade ja Kaksikute vahel tekib ikka pingeid ja stressi. Kaksikud on lisaks ka üsna muutliku meelega ja Jääral on raske temast aru saada. Kord on nende omavaheline suhe hea, siis jälle tekib olukordi, kus neil on raske omavahel normaalselt suhelda. 


Sõnn 

20. aprill - 20. mai

Ei saa läbi Jääraga

Mõnikord on nii, et sarnased tõmbuvad aga samas on ka juhtumeid, kui mõned ühised jooned just on süüdi selles, et inimesed omavahel ühist keelt ei leia. Nii Jäär, kui Sõnn on väga kangekaelsed ja jonnakad. Jäär ei tunnista iialgi oma vigu ja Sõnn tuletab talle igavesti kõiki tema eksimusi ja puudujääke meelde. Nende suhe ei ole just kõige parem. 


Kaksikud

21. mai - 21. juuni

Ei sobi Vähiga

Kaksikute esindaja võtab otsuseid oma elus vastu ilma pikemalt mõtlemata. Vähid on aga hästi tundliku loomuga. Kaksikutele käib selline asi aga närvidele ja see tekitab pingeid nende omavahelises suhtes. Kaksik heidab nalja ja Vähk võtab kõike südamesse. 


Vähk

22. juuni - 22. juuli

Ei saa läbi Skorpioniga

Vähi tähtkujus sündinud inimesed on tähelepanelikud teiste vastu, hoolivad ja mõistvad. Vähk tahab oma ellu rahu ja vaikust. Skorpionil on aga teised plaanid. Skorpion on liiga salapärase loomusega selleks, et nad suudaksid omavahel normaalselt suhelda. 

 


Lõvi

23. juuli - 22. august

Ei saa läbi Kaladega

Lõvi on uhke ja endast heal arvamusel. Ta vajab palju tähelepanu ja imetlust. Kalad on aga õrna südamega ja tundliku hingega. Nad on liiga erinevad ja sellepärast ei suuda rahulikult suhelda, üks võib alati teisele haiget teha tahtmatult ja riivata teise tundeid. Lisaks ei suuda Lõvi välja kannatada Kalade passiivset loomust, ta tahaks teda raputada, et teine üles ärkaks ja hakkaks ükskord ometi alama nii nagu peab.


Neitsi

23. august - 22. september

Ei saa läbi Veevalajaga

Neitsi on suhteliselt paindumatu loomusega, peab kinni oma väärtushinnangutest ning reeglitest, mille ta ise on endale seadnud ja vaatab tihti teiste peale ülevalt alla kriitilise pilguga. Ta ei pea ennast paremaks aga ta näeb teisi liiga kriitilises valguses. Veevalajast ja selle elust ei suuda Neitsi aru saada. Veevalaja on selline sodiaagi mässaja, vabameelne, kes teeb alati kõike oma äranägemise järgi nii, et tal endal mugavam on. Nad on tõelised vastandid oma loomuse poolest. 


Kaalud

23. september - 23. oktoober

Ei saa läbi Kaljukitsega

Isegi, kui mõnda aega nad võivad omavahel sobida, siis tegelikult on nende iseloomud liiga erinevad. Kaalud tahavad seltskonda, inimesi enda ümber, suhelda palju. Kaljukits tahab üksi istuda ja üldse teistest eemal olla selleks, et hoida oma vaimset tervist. Kaalud on sellised lahedad, võtavad asju vabalt, Kaljukits on kogu aeg lahendamas oma probleeme. Ja ongi kõik.


Skorpion

24. oktoober - 22. november

Ei saa läbi Amburiga

Muidu on Skorpionitel ja Amburitel sarnasusi küll. Aga koos olles rikub Skorpioni kahtlustav pilk kõik ilusa ära ja tekivad pinged. Nad on mõlemad jonnakad ja pika vihaga, ärrituvad poole sõna pealt ja on harva teineteisega nõus. Nad ei unusta kunagi ja andestavad haruharva. 

 


Ambur

23. november - 22. detsember

Ei saa läbi Skorpioniga

Skorpion on ainus tähemärk, kellega Ambur kohe kuidagi ei klapi. Kõigi teistega tal probleeme ei ole. Aga Skorpioniga kohe ei lähe ja kõik. Ilmselt sellepärast, et Skorpion kisub Amburit allapoole. Skorpion tahab Amburi elu iga hinna eest kontrollida. Ambur on aga vaba hing, ta ei lase kellelgi öelda, mida ta tegema peab ja mida mitte. 


Kaljukits

23. detsember - 20. jaanuar

Ei saa läbi Kaaludega

Kaljukitse elu mõte seisneb töö tegemises, kogu tema elu keerleb ümber töö, tal on suured plaanid ja kõrged püüdlused. Kaalude muretu loomus tüütab Kaljukitse. Kaljukitse jaoks on Kaalud nagu suured lapsed, kes ei tea, mida nad tahavad ega kuidas seda saada. Kaalude otsustamatu loomus ärritab Kaljukitse sügavalt. Ta tahaks raputada viimast ja öelda, et aeg on ärgata.


Veevalaja

21. jaanuar - 19. veebruar

Ei saa läbi Kaljukitsega

Veevalaja on ometi nii originaalne ja uuendusliku mõtteviisiga aga Kaljukitsega ta ei sobi. Nende maailmanägemused ei kattu. Nad lihtsalt on oma loomuselt nii erinevad. Kaljukits on säästlik ja käib oma rahaga targalt ümber, Veevalaja lööb aga kõik oma sissetulekud laiaks, tal kohe ei seisa raha käes. Kaljukitse mõtteviisist Veevalaja aru ei saa.


Kalad

20. veebruar - 20. märts

Ei saa läbi Amburiga

Amburit ärritab Kalade liigne tundlikkus väga. Kalad aga heidavad Amburile ette taktitunde puudumist ja kahtlase sisuga nalju, mis teiste õrnu tundeid riivavad. Amburit peavad Kalad kõige suuremaks egoistiks. Nad lihtsalt ei saa teineteisest aru.




Kommentaare ei ole