{ads}

HIDE

Viimased

latest

"Ta armastab mind aga ei taha oma naist maha jätta!"

     Niisiis ei ole ta enam vaba. Te olete juba mõnda aega koos, te armastate teineteist. Sa tead, et ta tahab sinuga olla ja et s...

 


 

 Niisiis ei ole ta enam vaba. Te olete juba mõnda aega koos, te armastate teineteist. Sa tead, et ta tahab sinuga olla ja et sa talle meeldid. 

Ta ütleb, et ta ei armasta enam oma naist. Et ta tunded on kadunud. Et nad on laste pärast koos. Et nad magavad eraldi voodites (see ei välista, et paar kuud hiljem saad sa juhuslikult teada, et ta naine on uue lapse ilmale toonud), et ta ei saa lihtsalt praegu isiklikel põhjustel ära tulla. Ilma sinuta ta aga ei kujuta oma elu ette, sa oled talle kõik, ilma sinuta poleks üldse enam mingit mõtet. 

Koos sinuga saab ta olla tema ise, ta ei pea pingutama ega mängima kedagi teist. Sina ei kamanda teda ega nääguta ta kallal. Aga hoolimata kõigest ei suuda ta oma naist maha jätta. 

Ometi on teil omavahel hea koos olla. Ainult, et tal on naine. 

Mitte ainult naine. Tal on ka pere. Auto. Ühine maja. Ühised sõbrad ja sugulased. Ja kogu selle eluga koos käivad mugavus ning harjumused. Härral on nii mugav lihtsalt. 

Ja tegelikult petab ta teid mõlemaid, sest nii jääb talle kõik alles: kodu koos truu naisega ning kõrvalsuhe armukesega, mis toob ta ellu natuke vaheldust. 

Aga tegelikult pole selles loos sinu jaoks midagi romantilist, sest ta ei ole enam vaba. Tal on juba naine. Sa näed temas ainult häid külgi aga mõtle järele: kui usaldusväärne selline mees on, kes oma naist petab? 

Kui sa loodad, et ühel päeval saab ta sinu omaks, siis sa eksid sügavalt. Ta ei jäta oma naist maha.

 

 


Tal on kodus kõik olemas, mida ta vajab

Miks ta peaks oma naise (ja lapsed ) maha jätma? Ta võib ju veeta koos sinuga aega ja minna siis koju tagasi oma pere juurde. 

Mis tal veel puudu on, kui talle selline elu sobib? 

Tal on naine, kes hoolitseb kodu, laste, sõprade ja sugulaste eest, kes teeb talle süüa, koristab jne. Ja siis on tal veel lisaks armuke ehk siis praegusel juhul sina, keda ta vajab mõneks muuks otstarbeks. 

Tal on juba naine ja lisaks oled sina, seega on tal kõik olemas ju, mida ta vajab. 


Ega niisama lihtsalt lahku ei minda

Lahku minek on ju nii tüütu ettevõtmine. Lapsed kannatavad selle all kõige rohkem. Rahaasjade ja vara jagamine. Ja kõik muud sellega kaasnevad probleemid.

See ei tasu ju ennast ära. Miks ta peaks seda tegema, kui tal pole selleks mingit kohustust? Miks ta pere peaks midagi sellist läbi elama?

Kui tal on aega, tuleb ta sinu juurde. Mille pärast ta peaks siis oma naise maha jätma?


Kui ta tahaks, oleks ta juba oma naise maha jätnud

Kui sa oleksid tema jaoks tõesti nii kallis ja armas, siis hoolimata kõigest oleks ta juba oma naise maha jätnud. Kui ta tõesti tahaks sinuga olla ja kui ta tõesti sind armastaks, oleks ta jätnud oma pere sinu pärast maha. Mõtle selle üle järele. Kui ta pole oma naist maha jätnud, siis selle tõttu, et ta ei taha lihtsalt seda teha.


Ära hakka teda ümber veenma

Kui sa üritad teda ümber veenda ja talle selgeks teha, et ta peaks oma naise maha jätma, siis see ei toimi nagunii. Tema ise saab selle otsuse ainult vastu võtta. Isegi, kui sa annad talle nõu või avaldada survet, ta võib ühel hetkel seda sulle ette heita.


Austa iseennast

Ära anna tema soovidele järele. Näita talle, et sa tunned oma väärtust ja tead oma hinda. Ela oma elu. Tegele oma asjadega. 


Ära taha olla tema naisest parem

Isegi, kui ta on õnnetu oma naisega aga ikka teda maha ei jäta, siis sellel on ka omad põhjused. Selleks võivad olla ühised lapsed, finants, kodune toetus, korraliku isa või abikaasa maine, mida ta hoida tahab, materiaalne mugavus jne. 

Ära katsugi näidata, et sina oleksid talle parem naine. Kui sa talle kõik endast annad, eemaldub ta sinust veelgi rohkem. 

Sa pead lihtsalt leppima sellega, et sa ei saa sinna midagi teha, et see olukord nii on. 

 

 


Uuri välja, miks nende suhe ei toiminud

Mehed tahavad, et neid austatakse, kui mehi. Võib-olla on ta naine liiga palju näägutanud ja tekitanud temas tunde, et ta polegi keegi ja selle tõttu on mees aja jooksul kaotanud huvi oma naise vastu. Seejärel tekita temas tunne, et ta on tõeline mees ja ole ise seejuures naiselikum. Sest mehi ei huvita üldiselt palju naised, kes võtavad kõiki otsuseid ise vastu, kes teevad kõik mehe eest ära, kes ei hinda seda, mida mees nende ja kodu heaks teeb ja kelle jalas on peres püksid. 

Sellise naise kõrval ei tunne mees end hästi ja lähebki mujale otsima sellist naist, kes näeks teda, kui meest. 

Ja tõenäoliselt magab ta ka oma naisega (isegi, kui ta sulle ütleb, et nende vahel pole enam midagi ja nad magavad eraldi tubades).

Seega see pole tähtis, kui palju te koos magate, tähtis on see, et sa tagad talle seda, mida ta kodust ei saa.

 

Sa pead teda õppima hindama inimesena

Et temast saaks sinu sõber ja et ta hakkaks sind usaldama. Sest tema ja ta naise omavahelise suhte juured on palju sügavamad ja tugevamad, kui sinuga suhtel.

Seega on sul vaja palju aega, et ehitada üles omavaheline hea ja usalduslik suhe. See ei ole hea, kui teda ainult sinu välimus tõmbab.

Ta peab tundma sinuga emotsionaalset sidet. Ta tahab tunda end sinuga turvaliselt ja kindlalt, et jagada sinuga oma lootusi, unistusi, hirme ja kartusi ja tundeid. Ning teadmist, et sa teda alati armastad.

Kui sa oled teda õppinud inimesena tundma, võid sa avastada tema juures külgi, mis sulle ei meeldi ja seega on sul aega üle vaadata, mida sa õieti tahad. 

 

Suhtle ka teiste meestega

Ära hoia temast kramplikult kinni. Mehed tahavad konkurentsi ja rivaale. Ära ainult liiga palju hakka rääkima oma teistest meestuttavatest. Kui ta esitab sulle küsimusi, siis anna mingi kaudne vastus. Kui sa tahad teda aga armukadedaks ajada, võid sa talle hoopis haiget teha. 

 

 


Ära ole temast sõltuvuses

Ära ole see, kes esimesena helistab, sõnumit saadab ja ühendust otsib. Las tema tuleb sinu juurde ja omal algatusel. Ta peab seda tegema oma vaba ajast ja oma isiklikel põhjustel. Kui ta sind ei armasta, siis sa ei saa sundida teda ennast armastama. 

Kui sa jooksed tal järgi ja oled valmis tema jaoks kõigeks, siis võib ta alguses võtta kõik, mida sul anda on ja siis jätta su maha lihtsalt niisama nagu midagi poleks olnud. 


Ära ole armukade tema naise peale

Ja ära ole tema naise peale vihane. Sa peaksid talle pigem kaasa tundma. See ei ole ju tema süü. 


Ära hakka lepitajat mängima

Kui sa üritad teda tema naise juurde tagasi saata ja lahendada tema eest probleeme, siis võib ta sinust hoopis eemalduda. Sa ei saa tema elu parandada. Ainult tema ise saab seda teha. 


Ära mine tema naisega rääkima

Minnes tema naisele rääkima, et ta mees teda petab, tõmbad sa ainult mehe viha enese peale ja rikud ära kogu teie ühise tuleviku, mis teil olla võiks omavahel.

Ta teab paremini kui sina, kuidas oma naisega toime tulla ja peab ise leidma oma tee.

Saades teie suhtest teada, võib naine viia mehe perenõustaja juurde ning nad võivad anda enda suhtele teise võimaluse, seega kaotad sa kõik. 


 





foto : unsplash / Angelo Pantazis

Kommentaare ei ole