{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi

     Kuu on nädala alguses sinu märgis, Merkuur siseneb aga esmaspäeval Sõnni märki. Selle tõttu tundub, et uus nädal algab ...


 

 

 Kuu on nädala alguses sinu märgis, Merkuur siseneb aga esmaspäeval Sõnni märki. Selle tõttu tundub, et uus nädal algab sinu jaoks nii hästi, kui võimalik. 6. aprillil on taevas täiskuu Kaalude märgis ja toob jällegi sulle head õnne kaasa. 

 

Armastus

Sa oled hakanud liiga palju mõtlema ja liiga palju küsimusi esitama. Sa ei ole ilmselt ise ka enam kindel, kas sa oled teinud õiged valikud oma elus. Kas sa oled ikka õige inimesega? Kas sa oled õnnelik või hoopis kannatad oma hinges? Võib-olla tunned sa lihtsalt suuremat masendust praegusel hetkel ja selle tõttu ei näe selgelt oma elus. Ära hakka oma kaaslast selles süüdistama, katsu ise midagi ette võtta, mis su enesetunnet parandaks. 

 

 

 

Raha ja töö

Sa oled viimasel ajal teinud oma tööd ilma kella vaatamata. Sa ei ole nurisenud, kui oled pidanud lisatunde tegema. Aga sul on tekkinud tunne, et sinu pingutusi ei väärtustata nii nagu peaks. 

 

Tervis

Muuda oma eluviise paremaks ja su tervis on sulle selle eest tänulik. Söö tervislikumaks, nii muutub su nahk ilusamaks, tervise paremaks ja kaovad ülekilod. 

 

Pere ja sõbrad

Lähedaste seas tunned sa end tõeliselt hästi ja vabalt, sest sa ei pea valima oma sõnu. Võib ka juhtuda, et sa saad endale sellel nädalal uusi sõpru juurde. 



Kommentaare ei ole