{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nädalahoroskoop : 10 - 16. aprill

  foto : unsplash / Marius Karotkis   Jäär Kuu...

 

foto : unsplash / Marius Karotkis

 

Jäär

Kuu on nädala alguses Amburis, tekitades sinus vastupandamatu soovi vabaduse ja sõltumatuse järele. Sa tahaksid teha seda, mida süda soovib ja olla vaba nagu lind. 11. aprilli paiku, kui Veenus siseneb Kaksikute märki, peaksid mõned ootamatud kohtumised sinu elus aset leidma, mis peaksid kõikide märkide järgi valmistama suurt rõõmu. Kuu on Kaljukitses 12-13. aprillil, aeg on tõsiste jutuajamiste jaoks soodne. Ja miks ka mitte selleks, et sõlmida üks tähtis leping. Nädalavahetusel on Kuu Veevalajas, liitudes Pluutoga. Tõenäoliselt igatsed sa rohkem, kui varem, muutuste järele oma elus. Mõned head võimalused peaksid tekkima. 


Sõnn

Veenus lahkub 11. aprillil sinu märgist. Kasuta seda ära, et haarata kõikidest headest võimalustest kinni, mida see peaks kaasa tooma. Kuu on Kaljukitses 12-13. aprillil ja aidates sul paremini oma elu ja iseennast kontrollida. Ära jäta ennast hooletusse, muuda oma eluviise paremaks. Saturn on Kalades, kuula paremini oma keha. Maga korralikult ja pane tähele, mida sa unes näed, võib-olla saadab elu sulle mõne sõnumi unenägude kaudu. Nädalavahetus tuleb kiire, Kuu on Veevalajas. Veeda rohkem aega oma lähedaste ja sõpradega ja ära jää üksi koju, sest vastasel korral tuleb sul seda kahetseda. Marss on Vähis ja selle tõttu oled sa viimasel ajal liiga emotsionaalne. 


Kaksikud

Kuu on Amburis nädala alguses, soovitades sul olla objektiivsem. Ära eira oma probleeme, sest see muudab olukorda ainult hullemaks. Ilmselt pead sa ühe tähtsa otsuse vastu võtma sellel nädalal.  Veenus siseneb 11. aprillil Sõnni märki, tuues sulle kaasa head õnne. Kui sa ootad oma ellu armastust, teevad planeedid kõik, et üks ilus kohtumine leiaks aset. Kuu on Veevalajas 14-15. aprillis, liitudes Pluutoga. Võimalik, et see paneb sind nägema asju oma elus teise pilguga. Ära hakka siiski liiga ennatlikke otsuseid langetama, eriti juhul, kui see puudutab kedagi su lähedast. Marss Vähi märgis tuletab sulle meelde, et sa ei teeks samu vigu, mida sa tegid kaks aastat tagasi. Varu kannatlikkust ja ära kiirusta. 

 

 


Vähk

See nädal peaks tulema sündmusterohke ja ootamatusi täis. Kuu on Amburis nädala alguses, sundides sind oma mugavustsoonist välja minema. Veenus on sisenemas Kaksikute märki 11. aprillil, selle tõttu võid sa muutuda palju muretumaks kõiges, mis puudutab su rahaasju. Vaata, et sa endale suuremaid probleeme kaela ei tõmba, hakates liiga palju kulutama. Kuu on Kaljukitses 12-13. aprillil ja aitab sul olla objektiivsem. Samal ajal võid sa tunda ka suuremat väsimust, sest Kuu on Marsiga opositsioonis. Hoolitse enda eest ja ära unusta piisavalt magada. Kuu on Veevalajas nädala lõpus. Kutsu endale külalisi või mine ise külla.


Lõvi

Kuu on Amburis 10-11. aprillil, tekitades sinu soovi iseseisvuse ja sõltumatuse järele kas siis tööalases elus või eraelus. Sa oled väsinud sellest, et pead kogu aeg kellelegi millestki aru andma. Veenus siseneb Kaksikute märki 11. aprillil, pannes su südame igatsema vahelduse ja uuenduste järele. Mis puutub armastusse, siis tahad sa ilmset uusi kogemusi, kui sa oled vallaline, on praegu õige aeg uuteks kohtumisteks. Sa peaksid olema hetkel hea huumorimeelega ja suudad võluda kõik inimesed ära. Kuu on Veevalajas nädalavahetusel, aidates sul olla objektiivsem ning minna oma eluga rahulikumalt edasi. 


Neitsi

Kuu on Amburis nädala alguses, võib-olla on sul raske selle tõttu võtta ühte otsust vastu ja sa ei tea, mida sa õieti tegema peaksid. Ära sunni ennast takka, sa kurnad end liigselt ära. Veenus siseneb Kaksikutesse 11. aprillil, tekitades sinu elus veelgi suuremat segadust, mille tõttu sa otsustad võtta edaspidi kõike rahulikumalt. Õieti teed. Kuu on Kaljukitses 12-13. aprillil, moodustades harmoonilise aspekti Marsiga Vähi märgis. Tänu sellele ei kahetse sa nädala alguses vastuvõetud otsuseid. Mis puutub armastusse, võid sa tunda soovi rääkida kellegagi kõigest, mis sul südamel. Ära vali selleks ainult esimest ettejuhtuvat. 

 

 

 

Kaalud

Nädala algus peaks tulema kiire ja tegus. Hea oleks, kui sa valiksid paremini oma sõnu ja ei ütleks välja kõike, mida sa mõtled. Kuu on Amburis, ilmselt leiad sa võimaluse, mille abil ellu viia kõik oma soovid ja eesmärgid. Veenus siseneb Kaksikute märki 11.aprillil, tõenäoliselt muutub sellel perioodil sinu nägemus ja arusaam armastusest. Kuu on Kaljukitses 12-13. aprillis, pannes sind vastu võtma ühte olulist otsust. 

 

Skorpion  

Kuu on Amburis nädala alguses, kõikide märkide järgi peaks selle nädala algus tulema sinu jaoks kiire ja tegus. Veenus sisenemisega Kaksikutesse ei ole armastuse planeet enam sinu märgiga opositsioonis, tänu sellele peaksid lahenema mitmed suhteprobleemid. Kui sa oled juba paarisuhtes, siis räägi oma kaaslasega selle asemel, et probleeme eirata. Kuu on Kaljukitses 12-13. aprillil, aidates sul oma plaane ellu viia. Sind kuulatakse ja sinu arvamusega arvestatakse. Nädalavahetus tuleb samuti sündmusterohke, Kuu on Veevalajas liitudes Pluutoga. 


Ambur

Kuu on sinu märgis 10-11. aprillil, inspireerides sind. Sul on kõik vahendid ja võimalused, et viia oma unistusi ellu, sul tuleb ainult tegutseda õigel hetkel. Veenus siseneb Kaksikute märki 11. aprillil, katsu olla objektiivsem selles, mis puudutab armastust. Tõenäoliselt ei jää ole sul olnud viimasel ajal aega igavlemiseks, Kuu Kaljukitses 12-13. aprillil aitab sul hinge tagasi tõmmata. Võib ka juhtuda, et sa võtad vastu otsuseid, mida su lähedased heaks ei kiida. Kuu on Veevalajas nädalavahetusel, muutes sind iseseisvamaks. 

 

 


Kaljukits

Kuu on Amburi märgis nädala alguses, selle tõttu võid sa näidata töö juures, milleks sa tegelikult võimeline oled. Ära endale liiga palju survet avalda, sest sa kurnad end ainult ära. Pane prioriteedid paika. Kuu on sinu märgis 12-13. aprillil, loo oma elus kord. Ära unusta, et sul on kohustusi. Liiga kiirete otsuste langetamine võib sulle kasu asemel ainult kahju tuua. Marss on Vähi märgis, opositsioonis sinu märgiga ja soovitab sul kuulata iseennast kõige rohkem. Ära tee samu vigu, mida minevikus. Veenus siseneb Kaksikutesse 11. aprillil, pannes sind ilmselt rohkem rääkima oma tunnetest. Ära pea seda lapsikuks vaid võta seda kui võimalust parandada oma suhteid lähedastega.

 

Veevalaja

Kuu on Amburis 10-11. aprillis, tuues sulle head õnne kaasa. Võib-olla on sul sellel ajal ainult raskem mõnda inimest välja kannatada. Sa tahad olla vaba ja sõltumatu, teha seda, mida süda soovib. Ära kiirusta ja ära muretse asjatult, sest planeedid aitavad su oma unistusi ellu viia. Veenus siseneb Kaksikutesse 11. aprillil, selle tõttu igatsed sa kaugete maade ja seiklusrikka elu järele. Tõenäoliselt kohtud sa uute inimestega järgnevatel nädalatel. Ära unusta, et Pluuto on sinu märgis, pannes sind oma võimete piire katsetama. Katsu end siiski paremini kontrollida. Kuu on Kaljukitses 12-13. aprillil. Nädalavahetusel on Kuu sinu märgis, tänu sellele peaks võitma eelkõige kodune õhkkond. 

 

Kalad

Nädala alguses on Kuu Amburi märgis. Ära unusta otsuseid, mida sa oled viimastel nädalatel vastu võtnud. Veenus siseneb Kaksikute märki 11. aprillil, tekitades sinus suuremat ebakindlust. Kuu on Kaljukitses 12-13. aprillil, tänu sellele saad sa selgust oma peas. Marss soovitab sul enne tegutsemist järele kontrollida, et sa ei kordaks samu vigu, mida minevikus. Nädala lõpus on Kuu Veevalajas koos Pluutoga. Saturn on aga sinu märgis juba terve kuu, selle tõttu hindad sa rohkem seda aega, mis sa saad üksi olla. 

 

 



 





Kommentaare ei ole