{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis viitavad sõltuvussuhtele

foto : unsplash / Tom The Photographer     Millised...

foto : unsplash / Tom The Photographer

 

 

Millised märgid viitavad sellele, et sul on sõltuvussuhe? 


Sa ei oska olla üksi

Üksi olemine või mõte sellest, et sa pead jääma üksi muudab sind ärevaks ja tekitab masendust. Kui sa pead olema üksi, tunned sa meeletut tühjust, nagu poleks sind enam kellelegi vaja. 


Sa kardad, et sind maha jäetakse

Sulle ei meeldi konfliktid ja sa kardad väga, et sind jäetakse maha ja lükatakse kõrvale. Sellepärast hoiad sa end sellistest olukordadest eemale, mis võivad halvasti lõppeda ja oled nõus olema vait ning kõik alla neelama, peaasi, et sind ei jäeta üksi ja teised sinuga arvestaksid. 

 

 


Teiste heakskiit on sinu jaoks tähtis

Sa ei oska ise mitte midagi otsustada, sa tahad, et teised ütleksid sulle, et sa teed õige valiku. Sa kardad eksida ja teha suure vea.

 


Sa ei oska ära öelda

Sa ei julge öelda EI. Sa tunned, et sa pead teisi aitama, sa pead teiste soove täitma, sest muidu nad ei hinda ega armasta sind enam. Sa ei tee seda sugugi teadlikult, vaid alateadlikult. 


Sulle ei meeldi lahkumised

Lahkumine on vaid võimalus taas kokku saada. Sina aga tunned meeletut ängistust ja tühjust, kui keegi lahkub. 

 

Sa ei hooli endast

Sa tahad kõikidele teistele meeldida ja oled unustanud seejuures täiesti iseenda. Sa muudad oma käitumist vastavalt sellele, kellega sa koos oled ja teed kõik, et olla teistele meele järele ja kuuluda teiste hulka. 

 

 

 

Sa mõjud lämmatavat

Sa kardad nii väga, et sind jäetakse maha, et sa külvad teised üle hoole ja armastusega ega pane tähelegi, et sageli lähed sa liiale sellega.

 

Sa tahad teada kogu aeg, et sa oled vajalik

Sul on madal enesehinnang ja selle tõttu vajad sa, et sind rahustatakse nii elukaaslase poolt, kui töö juures. 

Kommentaare ei ole