{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis näitavad, et su kaaslane kasutab sind lihtsalt ära

     Kas sul on mõnikord tekkinud selline mõte, et äkki teine inimene kasutab sind lihtsalt ära? Vaata, millised märgid sellele vi...

 


 

 Kas sul on mõnikord tekkinud selline mõte, et äkki teine inimene kasutab sind lihtsalt ära? Vaata, millised märgid sellele viitavad.


Ta on kättesaadaval ainult siis, kui temal sind vaja on ja mitte vastupidi

Kui sina vajad tema abi või on sul lihtsalt teda vaja, ei ole tal kunagi aega. Kusjuures tal on alati vabandusi varnast võtta, ikka on midagi kiiret ees, mis on vaja ruttu ära teha, on ta siis haigeks jäänud, lubas sõbrale midagi või mingi kiire töö, mis ootab ärategemist. Aga niipea, kui temal on sind vaja, leiab ta kohe su numbri ja ta on kohe olemas. 

Seda saab väga hästi näha ka selle järgi, kui palju aega tal on sinu peale võimalik kulutada. Meil on kõigil kiire elutempo ja vaba aega ei ole nii palju aga kui ikka on huvi suhteid hoida, siis on alati võimalik leida natuke aega. Sest nii kiire ju ka ei ole, on alati võimalik aega teha nende jaoks, kes on sulle tähtsad ja kellest sa hoolid. Sellega teine inimene näitab välja, et ta hoolib. 

Ja kui sa näed, et tal aega sugugi pole sinu jaoks, siis ei ole sinu tunded tema jaoks tähtsad. 

 


Alati oled sina see, kes kõike peab maksma ja organiseerima

Alati ikka ei ole nii, et üks inimene kõik kinni maksma peab. Kui sina maksad kõik arved ja väljaskäimiste kulud, ei ole see sugugi normaalne. Muidugi tuleb kõigil raskeid aegu ette elus ja sellisel puhul on hea aidata. Aga probleemid tekivad siis, kui see muutub harjumuseks. Sa ei pea olema oma kaaslasele ema eest. 


Ta süüdistab sind kõikides oma probleemides

Ka see on märk, et ta sind ära kasutab, kui ta sind süüdistab kõikides oma probleemides. Ta on lihtsalt vastutustundetu inimene ja tunneb end hästi elades oma keskpärast elu. Sinul pole sellist inimest vaja, sa vajad kedagi, kellele toetuda, mitte kedagi, kes tekitab sinus süütunnet. 


Te kohtute ainult õhtuti

Ta tahab sinuga ainult õhtusel ajal kokku saada, nädalavahetustel pole tal eriti aega, kusagile välja ta sinuga ei kipu aga õhtul hilja ilmub ta tavaliselt ootamatult välja. Suhte alguses pole see muidugi probleem aga kui aeg möödub ja ta ikka endast ainult õhtul hilja elumärki annab, siis ei ole teie suhtes suuri muutuseid näha. Sa oled tema jaoks keegi, keda vajadusel on hea ära kasutada. 

 


Ta ei tutvusta sind teistele ja ei taha sinuga koos välja minna

Te saate tema või sinu juures kokku ja kui ka juhtub, et te lähete välja, siis valib ta sellise koha, kus keegi tuttav teid koos ei näe ja kus vähe inimesi käib. Ta ei tutvusta sind oma sõpradele ega sugulastele. Suhte alguses on see muidugi normaalne. Aga kui aja möödudes sa ikka kedagi tema tuttavatest ei tunne, siis ei ole sa tema jaoks tähtis.


Teda ei huvita sinu elu ega sina ise

Kas ta küsib, milline oli sinu lapsepõlv, millised on su tulevikuplaanid ja mis sind huvitab elus? Kui sa temaga ise sellest räägid, kas ta kuulab sind? Kas sul on tunne, et su jutt pakub talle huvi. Kui see nii ei ole, siis ei huvitu ta sinust. Sest kui see kõik teda ei huvita, ei huvita ju sinu elu teda. Kui ta on eemalolev samal ajal, kui sina temaga räägid ja näha on, et sa teda tüütad oma jutuga, siis on ta sinuga ainult omakasu pärast.


Sa tunned, et midagi on valesti

Sa tead ise ka, et midagi on korrast ära ja et teie suhe ei ole normaalne. Sa võid armastada kedagi, kes sind ei armasta. Sa võid leida vabandusi, miks temaga jääda. Aga samas tunned sa ka hirmu, kardad temast ilma jääda, nutad, oled masenduses. 

Kui ta sind ei austa ja ainult kasutab ära, siis ära anna talle enam midagi. Sa väärid paremat.

foto : unsplash / Jametlene Resktp

Kommentaare ei ole