Viimased lood

latest

Lugeja mure : mu naine pettis mind

  foto : unsplash / Ihor Malytskyi      "Ma pean seda l...

 

foto : unsplash / Ihor Malytskyi

 

 

 "Ma pean seda lugu kellegagi jagama, mu naine pettis mind. Ma ütlen kohe ära, et ma olen 28-aastane mees, naine on minust 10 aastat vanem: 37-aastane. Mind see vanusevahe absoluutselt ei häiri, ma pole selles mingit probleemi näinud. Me oleme koos olnud peaaegu 2 aastat juba, täpsemalt 1 aasta ja 8 kuud. Kõik oli muidu nagu korras, elame koos minu elamises ja tundus, et probleeme pole. Mu naisel oli juba enne mind üks mees, kellega ta internetis oli harjunud suhtlema. Ta ütles, et nad ei ole kokku saanud ja on ainult sõbrad. Minule tundus see imelik aga naine ütles, et see pole midagi, see mees on lihtsalt talle hea sõber, nad saavad omavahel hästi läbi aga pole kokku saanud päriselt. Kusjuures see mees on abielus, kahe lapse isa ja käib naise sõnul psühholoogi juures depressiooni ravimas. Et ta ei otsi mingit sellist suhet vaid tahab ainult rääkida. Nad on sõbrad. Ei midagi muud. Mulle see ei meeldinud, ma olen algusest peale öelnud, et ta lõpetaks selle pulli ära. Ma kahtlustasin, et selle taga on midagi muud. Ma panin naise ultimaatumi ette,  et tehku oma valik ära üks kord, kui ta tahab selle mehega edasi kirjutada, siis andku minna aga mingu mujale, mina oma kodus seda ei luba. Ta ütles selle peale, et ta valib minu ja lõpetab selle kirjavahetuse ära. Ta lubas, et ei suhtle enam temaga ja ütleb talle ka miks.

 

 

Elu läks edasi nagu ikka. Naisel tekkisid aga mingid rahaprobleemid korra, tal hakkas korraga rohkem raha kuluma mingite imelike asjade peale. Mul tekkis juba siis tunne, et mingi lõhe on meie vahel, ta oli hästi närviline, ei rääkinud, mis tal viga on, oli rohkem omaette. Kodus oli raske olla. Me vaidlesime hästi palju, ta ei lasknud ennast enam puudutada, tõrjus mu eemale iga kord, kui ma katsusin läheneda. 

Aga ma armastasin teda, ise olin rumal, täielik tola. Läks veel mingi aeg mööda, siis järgmisel suvel avastasin korraga, et ta ei olegi lõpetanud selle mehega suhtlemist ja nad kirjutavad ikkagi edasi. Ta oli seda minu eest varjanud. Sellest tuli nii suur tüli, et naine läks kodust minema sõbranna juurde, ei võtnud telefoni vastu. Ma olin tõesti endast väljas, ma läksin selle sõbranna ukse taha aga nad ei teinud ust lahti. 

Kui ta koju tagasi tuli, oli kõik läbi. Naine ütles, et ma ei ole enam see, kelleks ta mind pidas, et tal on teised ootused. Ma ei saa aru, kuidas see võimalik on. Mina andsin talle kogu aeg raha, et ta saaks oma võlad ära maksta. Ta elas minu juures ja me saime ju hästi läbi. Ma ütlesin, et ma ei lase teda minema. Aga ta võttis oma asjad ja läks. 

 

 

Mingi aja hoidis ta eemale minust, siis kirjutas korraga, et ta mõtleb minu peale ikka veel, et ma olen tema jaoks tähtis ikkagi. Tegelikult oli tal raha jälle vaja. Ma olin rumal ja võtsin ta tagasi. Loll olin, et jäin teda uskuma.

Üks õhtu jäi ta telefon mulle kätte ja ma nägin, et ta suhtleb ühe mehega, kellega tal kunagi midagi oli, nad olid mingil ajal koos. Naine ütles selle peale, et see oli ainult üks kord, et nad said kokku küll aga see teine mees otsib ainult, et saaks kedagi voodisse ja ei midagi muud. Et teda selline suhe ei huvita. Aga nad magasid ühe öö koos. Ta palus minult andeks tuhat korda, endal pisarad silmad ja ütles, et see teine mees ei ole mitte keegi ja ta ei taha teda. Ta ütles, et see oli minu süü, et ta selle teise üles otsis. Ta tahab, et ma talle andeks annaksin aga ta saab aru, kui ma ei taha teda enam näha. Et me oleme liiga erinevad ja meil on liiga suur vanusevahe. Ja et otsigu ma mõni noorem.

Ma olen ikka veel šokis, ta ei taha üksi ka elada, praegu ta tahab elada minu juures edasi aga ta ei tea, mida ta õieti minu vastu tunneb. Ma olen liiga nõrk ja annan talle andeks, sest mul on temast kahju. Mul on tunne, et ma hoian temast kinni aga see pole normaalne. Mul on kogu aeg hirm nüüd, et ta võib jälle mind petta ja et ma ei saa enam usaldada teda. Ma kontrollin kogu aeg ta telefoni. Ma ei tea, mida ma tegema peaksin. "


Kommentaare ei ole