{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukits

     Kuu on opositsioonis. Merkuur on retrograadis.  Armastus Sa võid tunda oma südames suuremat armukadedust. Piisab väikesest...

 


 

 Kuu on opositsioonis. Merkuur on retrograadis. 


Armastus

Sa võid tunda oma südames suuremat armukadedust. Piisab väikesest asjast, et sina juba kujutad endale kõige hullemat ette ja hakkad süüdistama oma kaaslast selles, et ta on sind petnud. Kui sa oled vallaline, hoia vastassoost heaga parem eemale, sest midagi head sealt nagunii ei tule.

 

 

 

Töö

Neptuun mõjutab su tööasju ja selle tõttu võivad mõned raskused täna tekkida. Katsu analüüsida kõike selge peaga ja ära muutu liiga emotsionaalseks.

 

Raha

Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated. Planeedid saadavad sulle rahaõnne.

 

Tervis

Jupiter ise kaitseb sinu tervise sektorit ja tänu sellele peaks su tervis muutuma iga päevaga aina paremaks ja tugevamaks. 

 

 


Pere

Tänu Veenusele valitseb kodus ja lähedaste vahel hea läbisaamine. Ära hakka ainult liiga palju oma lähedaste elu kontrollima ja ära sekku asjadesse, mis sinusse ei puutu.


Suhted

Jupiter võib tekitada arusaamatusi ja lahkhelisid sõprade vahel. Ilmselt on sul raske aru saada, et teised inimesed ei ela ega mõtle samamoodi nagu sina.


Väike nõuanne: ära astu teist korda samasse ämbrisse



Kommentaare ei ole