{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : vaata järele, kui kangekaelse loomusega sina oled

     Kuidas sinuga on? Kas sina ka oled võimeline võitlema ...

 



 

 Kuidas sinuga on? Kas sina ka oled võimeline võitlema oma õiguste eest, kuni oled saanud seda, mida sa tahad? Või oled sa pigem järeleandlik? Selleks, et teada saada, kuidas sinuga tegelikult lood on, tee ära see test, mis aitab sul mõista, kui kangekaelne sa tegelikult oled. Tänu sellele õpid sa end paremini tundma.


Mida sina sellel pildil kõige esimesena nägid: kas kassi või kääre? 


KÄÄRID

Sul on selged eesmärgid ja sihid. Sa oled täpne inimene, kellele meeldib, kui kõik on hästi organiseeritud. Sa jätad vähe ruumi juhuse jaoks. Sa oled veendunud oma arvamuse õiguses ja sellepärast võid olla väga põikpäine, kui keegi julgeb sulle vastu vaielda. Sa tood alati kõik oma argumendid lagedale alati, kui vaja ega jäta teistele ruumigi vastuväidete esitamiseks. Sul on raske oma eksimusi tunnistada. Kui sa tahad muuta oma elu paremaks, peaksid sa ennast selles seisukohas natukene muutma ja olema järeleandlikum ja paindlikum. 

 

 

Keegi ei käsi sul lükata oma põhimõtteid kõrvale, tähtis on ainult, et sa katsuksid näha asju ka läbi teise pilgu. See on hea, et sa oled ambitsioonikas ja sul on kõrged sihid. Aga sa võiksid ennast natukene rohkem taltsutada, kui sa tahad oma eesmärke ellu viia. Sa ei tea kõike maailmas ja selle tõttu võid ka korda saata eksimusi, mille pärast mõned su plaanid läbi ei lähe. Kui sa aga kogu aeg kasvõi jonnakusest ikka ja samu vigu kordad, siis ei saa sa oodata teistsuguseid tulemusi. 

Sa lihtsalt raiskad oma aega ise. Õpi rohkem hindama ülesehitavat kriitikat ja ära võta seda, kui rünnakut enda isiku ja oma teadmiste vastu. Sa ei pea olema kõigiga samal nõul aga analüüsi natuke ja vaata, mida sa ühest või teisest asjast õppida võid. Meil on alati võimalus teistelt midagi õppida, see on ka viis, mis aitab sind viia oma eesmärkidele lähemale. Ole rohkem avatud meelega ja katsu olla parem nii iseenda, kui teiste vastu. See muudab su elu kvaliteeti paremaks. Sest liigse kangekaelsusega tõmbad sa ainult ise endale häda kaela. 

 

 


KASS

Sind ja su tegemisi saadab alati edu. Loomulikult tingimusel, et see ei põhjusta sinu ümber konflikte, sest inimestega vaidlemine ja tülitsemine on miski, millest sa targu hoidud. Lahkarvamuste korral annad sa parem järele, kui hakkad jalgadega trampima ja oma õigust taga ajama. Sul on oma kindlad ideed ja võib öelda, et sa ei ole väga jonnakas inimene, kes iga hinna eest oma arvamusest kinni hoiab. Kui keegi pole sinuga nõus, sulgud sa iseendasse ja oled lihtsalt vait, jättes teisele ruumi argumentide esitamiseks. Sa ei hakka vaidlema, sa ei näe sellel mingit mõtet. Tuleb ka ette hetki, kui sul muud üle ei jää ja kui sa pead oma seisukoha välja ütlema. Sest mõnikord ei saa lihtsalt vait olla, kui keegi trambib sinu arvamuse peal. 

 

 

See on hea, et sa ei lase endale alati liiga teha. Veelgi parem oleks, kui sa seisaksid rohkem oma õiguste eest väljas. Sa oled avatud meelega inimene ja pead tähtsaks kõikide arvamust. Kui teised aga sinu arvamust kuulda ei taha või ei huvita see neid, ei hakka sa nendega vägikaigast vedama. Tööalases keskkonnas võib see sulle endale halba teha. Lisaks kõigele pead sa kogu aeg teisi veenma oma arvamuse õigsuses. Sa pead oma sõna maksma panema ja tegema oma hääle kuuldavaks. 

Selles ei ole midagi halba, kui teised sinuga alati kõiges samal nõul ei ole. Kui sa aga ise leiad, et sul on head mõtted, siis tegutse. Ei maksa ka ära unustada, et sa ei saa alati kõikidele meele järele olla. Kui sa kellelegi ei meeldi, siis teeb ta kõik, et ka su mõtteid ja arvamusi maha teha. 

Sa oled suure südamega ja hea inimene. Ära muutu, sest maailm vajab sinusuguseid inimesi. Aga ära lase ka oma headust kuritarvitada. Leia kuldne kesktee.

Kommentaare ei ole