{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : vaata järele, kui ambitsioonikas sa oled

    Oled sa juba mõtelnud selle peale, kui ambitsioonikas inimene sina oled? Igal inimesel on omad eesmärgid ja plaanid. See...

 


 

Oled sa juba mõtelnud selle peale, kui ambitsioonikas inimene sina oled? Igal inimesel on omad eesmärgid ja plaanid. See, mis on sinu jaoks väikesed saavutused, on teiste jaoks suured ja vastupidi. See test aitab sul selgeks teha, kui ambitsioonikas sa oled. Kuidas ka ei ole, ühtegi unistust ei maksa alahinnata. Vaata, mida sina näed kõige esimesena selle pildi peal ja loe seejärel, mida see sinu kohta ütleb. 


KAELKIRJAK

Kui sa nägid kõigepealt kaelkirjakut, siis oled sa väga ambitsioonikas inimene. Sul on väga suured unistused, mille täideviimist sa ootad. Sa ei lepi sellega, mis sul praegu on, sul on suuremad plaanid tuleviku jaoks. Sa tahad endale sellist elu, et sul oleks piisavalt raha selle jaoks, et oma suuri projekte ellu viia. Sa ei ole veel päris kindel, kuidas sa selle eesmärgi ellu viid, näed sa juba ennast vaimusilmas elamas elu, millest sa unistad. Sa tahad nii endale, kui oma lähedastele paremat elu. Ja selle tõttu sa ümbritsedki ennast nendega, kes oskavad unistada suurelt nagu sina. Sa teed kõik, et viia oma plaane ellu. 

 

 

Hoolimata sellest, et sulle meeldib unistada, oled sa praktiline inimene. Näiteks töö juures organiseerid ja analüüsid sa erinevaid võimalusi, mis sulle avanevad. Su töökaaslased pöörduvad sageli sinu poole, kui mõni keeruline probleem ootab lahendamist, sest kõik tunnevad sind ja su võimeid hästi. Sa ei võta kunagi ühtegi otsust liiga kergekäeliselt vastu. Sa kaalud alati kõik korralikult läbi. 

Kui mõned inimesed katsuvad sulle selgeks teha, et sa peaksid rohkem rahul olema sellega, mis sul juba on, selle asemel, siis ei kuula sa neid. Sa kuulad ainult iseennast. Jah, mõnikord on kriitika kasulik aga mitte sellisel puhul. Iga plaani ellu viimine nõuab kannatlikkust. Vähesed viivad oma eesmärgid ellu lühikese ajaga ja saavad rikkaks üleöö. Tänu sihikindlusele viid sa aga oma plaanid ellu. 


KAHVEL

 

 

Kui sa nägid kõigepealt kahvlit, siis oled sa keskmiselt ambitsioonikas. Muidugi on sul omad unistused ja soovid juba sellest ajast, kui sa olid väikene laps. Aga need pole sellised unistused, millest teised inimesed unistavad. Kui tavaliselt on inimeste eesmärk saada kuulsaks, teenida paremat palka või olla võimupositsioonil, siis sina unistad rahulikust elust ja tahad olla vaba kõikidest kohustustest. Raha ei tee ju õnnelikuks. Vähemalt sina arvad nii, et liiga palju raha võib hoopis suuremaid probleeme kaela tõmmata. Raha on vaja selleks, et ära elada. Sind huvitavad palju rohkem uued kogemused ja see, et sa saaksid rahuldada oma teadmistejanu. Sa tahad avastada uusi paiku, reisida, kohtuda uute inimesetega. Sind huvitavad teised kultuurid. 

 

 

Sa ei mõista teisi hukka, sulle meeldib õppida inimestelt. Sa ei ole ka selline, kes jääks oma mugavustsooni. Sa põgened rutiini ja üksluisuse eest. Mõned peavad sind lausa püsimatuks, tegelikkus on aga hoopis teine. Sa lihtsalt ei taha elada nii nagu kõik teised. 

Sa tahad elada, tunda end elavana, avastada ja järele proovida kõike. Niipea, kui mõni võimalus peaks tekkima, oled sa valmis kaasa lööma. Kui sul oleks võimalik teha oma tööd reisides, siis oleksid sa suure rõõmuga nõus, ükskõik siis, millise tasu eest. 

Sind ei huvita absoluutselt see, mida teised sinust arvavad. Sa tahad olla ise oma otsustega rahul ja viia oma lapsepõlve unistused ellu. Sa ei pea midagi kellelegi tõestama. Nii kaua, kui sinu otsused ei tee kellelegi teisele haiget, ei näe sa selles probleemi. Sa tead täpselt, mida sa tahad ja kuidas seda saavutada.

Kommentaare ei ole