{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : millisena teised sind näevad?

    Mida sinu lähedased sinust üldiselt arvavad? Kas sinuga on kerge suhelda?  Test ise on väga lihtne nagu alati : sul...


 

 

Mida sinu lähedased sinust üldiselt arvavad? Kas sinuga on kerge suhelda? 

Test ise on väga lihtne nagu alati : sul tuleb lihtsalt vaadata, mida sina selle pildi peal kõige esimesena näed. Seejärel vaata vastuseid. 


JÄNES

Kas sa nägid kõige esimesena jänest selle pildi peal? Tundub, et sa oled hea südamega inimene. Sa saad kõigiga hästi läbi ja oled külalislahke. Kõigile meeldib sinuga koos olla, sest sa oled meeldiv ja tore inimene. Sa tahad, et kõik tunneksid ennast hästi sinu ümber. Sa oskad alati oma sõprade tuju parandada. Sinu kohalolek on rahustav. Sa ei otsi probleeme oma ellu. Sa oled üsna lepliku ja rahuliku loomuga. 

Sa ei ole raske iseloomuga, sa tahad oma elu nautida ja näha rohkem head, kui halba. Ilmselt sellepärast sind nii kõrgelt hinnataksegi. Nii töö juures, kui kodus. Kui sind kohal ei ole, oleks nagu midagi puudu. Paljud ütlevad, et sa tood endaga kaasa oma rõõmsa hoiaku ja oled nagu päikesekiir. 

 

 

Sa ei mõista teisi hukka, sellepärast sind nii kõrgelt hinnataksegi. Sa oled oma lähedaste jaoks kallis inimene, nad on sulle tänu võlgu paljudes asjades. Sa oled kõigi vastu kaastundlik. Sinu kohta on sageli öeldud, et sa oled nagu haruldane pärl. Inimesed on tõesti õnnelikud, et nad sind tunnevad. Sa oled igatipidi meeldiv inimene.

 

REBANE

Kui sa nägid kõigepealt rebast pildi peal, siis mõned su lähedased leiavad, et sa oled väga tore inimene, kellega on hea suhelda. Sinu peale võib alati kindel olla vajaduse korral. Sa oled valmis alati kaasa lööma, et oma abi pakkuda. Sa oled abivalmis ja seda hinnatakse sinu juures. Aga sa ei ole kõigiga selline ja sellepärast ongi sinu suhtes inimestel erinevad arvamused. 

Kui ühed leiavad, et sa oled tore ja seltsiv, siis teised jälle ütlevad, et sa armastad liiga palju vaielda. Võib-olla ei meeldi sulle need inimesed või ei meeldi sulle miski nende juures, sellisel puhul võid samuutuda üsna ebameeldivaks.



Sinu hoiak sõltub seega suurel määral sellest, kellega sa parasjagu suhtled. Kui tegemist on meeldiva inimesega, siis oled ka sina tema vastu meeldiv. Kui inimene on aga üleolev ja ebameeldiv, ei kõhkle sa talle samaga vastamast. Ainult need, kes sind hästi tunnevad, kinnitavad, et sa oled meeldiv inimene. Need, kes sind ei tunne, võivad aga väita vastupidist. 

Teiste arvamus ei huvita sind aga sugugi. Sa ise leiad, et kui sa oled kellegi vastu kunagi ebameeldiv olnud, on sellel ka olnud oma kindel põhjus ja et nad olid ise selle ära teeninud. Hea oleks, kui sa ei käituks edaspidi nii impulsiivselt ja ei laseks oma tunnetel ennast kontrollida. Loomulikult ei saa me kõikidele meeldida aga parem on end hoida mõttetute konfliktide eest. Me ei peagi kõikide inimestega hästi läbi saama. Aga elementaarne viisakus on siiski oluline. Sa ei tea kunagi, millal sul selle inimesega taas tegemist tuleb ja võib-olla sel korral läheb sul tema abi vaja. Katsu järgmine kord natuke mõtelda enne, kui sa midagi ütled, mis kellelegi haiget võib teha.


 


Kommentaare ei ole