{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : mida sina sellel pildil kõige esimesena näed?

    Mis sinule selle pildi peal kõige esimesena silma hakkas: kas kass või lind? Halbu või häid vastuseid sellel testil ei o...


 

 

Mis sinule selle pildi peal kõige esimesena silma hakkas: kas kass või lind? Halbu või häid vastuseid sellel testil ei ole. Kõige tähtsam on lasta oma alateadvusel valida. 


KASS

Kas sa nägid selle pildi peal kõige esimesena kassi? See tähendab, et sa ei ole sugugi naiivne ega kergeusklik. Sa tead alati, milliseid inimesi sa võid usaldada ja milliseid mitte. Sa tunned kaugelt ära need, kellel on halvad kavatsused või kes katsuvad sind ühel või teisel moel ära kasutada. Sa tead, et su intuitsioon ei vea sind kunagi alt, sellepärast sa ei usugi kõike, mida sulle räägitakse. Su lähedased tunnevad sind selle jaoks juba piisavalt hästi. Sind peetakse pigem otsekoheseks inimeseks, sa ei lase kellelgi endaga manipuleerida. Sulle ei meeldi inimesed, kes ajavad ümbernurga juttu, sa pead seda aja raiskamiseks. Sulle endale meeldib, kui asjast räägitakse otse, ilma keerutamata. 

 

 

Kunagi oli selline aeg, kui sa olid sinisilmsem ja uskusid paljusid asju, kahjuks läks see sulle kalliks maksma. Sinu usaldust on juba ära kasutatud, sinu tunnetega on mängitud, enam kunagi ei lase sa sellistel asjadel juhtuda. Võiks öelda, et sa oled muutunud üsna umbusklikuks. Naeratuste ja lipitsemisega sinu usaldust ei võida. Sa üritad alati selgeks teha, millise inimesega sul tegemist on kõigepealt ja seejärel aja möödudes vaatad, kas ta väärib sinu usaldust või mitte. 

Kõik need, kellel on sinu vastu halvad kavatsused, jätad sa sinnapaika ilma süümepiinadeta. Sa tunned piisavalt enda väärtust ega hakka ennast alandama. Sa pead oma hingerahu kõige tähtsamaks. Ükskõik, on siis tegemist mõne sõbra, töökaaslase või lähedase inimesega - kui keegi katsub sind ära kasutada, lõpetad sa temaga igasuguse suhtlemise. 

 

 

 

LIND

Kui sa nägid kõigepealt lindu sellel pildil, siis oled sa väga hea südamega. Sa usaldad inimesi ega näe mitte kelleski halba. Sageli aga need samad inimesed kasutavad sinu head südant ära, paludes sinult erinevaid teeneid ja vastutulelikkust aja või vahendite puudumise tõttu teades, et sina mitte kunagi ära ei ütle. Sa oled pidanud ohverdama oma vaba aega, oma materiaalseid hüvesid, oma raha ja tegema midagi, mis ei ole valmistanud sulle rõõmu lihtsalt selleks, et aidata kedagi. Sa oled juba vabandanud oma töökaaslase eest töö juures, kui too vahepeal ära oli läinud. Sa oled pidanud tegema teiste töö ära ilma, et sa oleksid selle eest midagi vastu saanud. Ja need on ainult mõned näited. 

 

 

Hiljem, üksi olles, oled sa tundnud ennast õnnetuna sellepärast ja teinud endale etteheiteid. Sa leiad küll, et teiste aitamine on normaalne ja vajalik. Aga samas leiad sa ka, et teised on juba harjunud sinult kõike küsima ja et selline abivalmidus läheb sulle lõpuks sulle kalliks maksma. Sul on väga raske inimestele ära öelda, sest sa tahad hoida kõigiga häid suhteid. Ometi pead sa seda enda eest väljas seisma. See ei tähenda, et sa oleksid halb inimene. Vastupidi, see aitab sul oma sõna paremini maksma panna ja kaitseb sind manipulaatorite eest. 

Sa ei saa seda kõike üleöö ellu rakendada, selleks läheb vaja aega. Kui su sõbrad kutsuvad sind välja aga sa ei tunne ennast hästi, siis ütle seda neile. Vajaduse korral too ettekäändeks, et sul on midagi kiireloomulist vaja lõpetada.  Ja väga lähedaste inimeste puhul ei maksa häbeneda, vaid tuleb öelda nii nagu asjad on. 

Alguses võivad inimesed olla üllatunud, kui sa ei saa neile vastu tulla ja teeneid osutada nagu enne. Kui nad aga sinust päriselt hoolivad, siis lepivad nad sellega aja jooksul. Kui aga mitte, siis on võib-olla aeg valida paremini, kellega sa suhtled.


Kommentaare ei ole