{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : mida sina näed kõige esimesena sellel pildil?

     Kas sa ise arvad, et sa tead endast juba kõike? Või tahaksid sa ennast paremini tundma õppida? Kui see nii on, siis tea...


 

 

 Kas sa ise arvad, et sa tead endast juba kõike? Või tahaksid sa ennast paremini tundma õppida? Kui see nii on, siis tea, et isiksusetestid aitavad sul enda kohta rohkem teada saada. Siin on tegemist visuaalse testiga. Vaata seda pilti. Mis sinule selle pildi pea kõige esimesena silma hakkas? 


ELEVANT

Kas sa nägid selle pildi peal kõige esimesena elevanti? See tähendab, et sa oled võimeline analüüsima olukordi globaalselt ja laias mastaabis. Sa ei keskendu üksnes ühele vaatenurgale vaid tahad  hinnata olukorda terviklikult, võttes arvesse kõiki punkte. Kui keegi peaks rääkima kellestki halvasti, ei usu sa kõike, mida sulle öeldakse. Sa tahad ise endale kõigepealt olukorra selgeks teha, tänu sellele peetakse sind õiglaseks inimeseks. See on õige, et ülekohut sa ei kannata. 

Sa oled väga hea vaatlusoskusega ja ettenägelik. Nii töö juures, kui kodus palutakse sageli sinu abi ühe või teise probleemi lahendamisel. Sa leiad lahenduse igale probleemile ega kaota oma külma närvi. Selle tõttu oled sa usaldusväärne inimene. Kõik teavad, et sinu peale võib alati kindel olla. Sa tuled toime ka kõige keerulisemate olukordadega. 

 

 

Kahjuks ei ole sul ainult sõpru, on ka neid, kellele sinu ebaõnnestumised rõõmu valmistavad. Kes ei usu, et sa saad kõik oma plaanid ellu viia. Just nendele oled sa otsustanud näidata, et nad eksivad. Sa ei kiitle oma saavutustega, need on sinu lähedased, kes tunnevad sinu üle uhkust. Paljud töökaaslased imetlevad sinu tugevaid külgi ja kompetentsust professionaalses plaanis. 

Sama kehtib ka sinu lähedaste sõprade kohta, kes sind kiidavad selle pärast, mis sa oled ära teinud ning toetavad sind ihu ja hingega. Sa oled otsusekindel inimene. Takistused ei peata sind, sa lähed ikka edasi. Sul on oskus andestada inimestele, kes on sulle haiget teinud. Sa leiad, et viha pidamine on ainult aja raiskamine. See on väga hea oskus, sest viha tekitab ainult kahetsust ja meeleheidet.


HIIR

 

 

Kui sa nägid kõigepealt hiirt sellel pildil, pöörad sa palju tähelepanu detailidele. Sinu silmis on väikestel asjadel sama suur tähtsus, kui suurtel. Kui inimesi tavaliselt huvitavad suured teod ja suured sõnad, siis sina leiad rõõmu ka väikestest asjadest. Sa naudid iga hetke, juues oma kohvi või tehes midagi muud, mis teeb sind õnnelikuks. Sa hindad iga hetke, sest sinu jaoks, on see hindamatu väärtusega. 

Ka töö juures paistad sa silma oma täpsuse poolest. Sa näed väiksemadki vead kohe ära. Sa tahad, et kõik oleks viimse detailini paigas. Sul on suured ootused ja lootused oma tuleviku suhtes. Selle tõttu võtadki sa oma tööd tõsiselt. Sul on oskus näha seda, mida teised ei näe. Näiteks, kui keegi on midagi oma välimuses muutnud, ei unusta sa talle komplimenti tegemast. 

 

 

Sa ei kiida inimesi tavaliselt niisama selleks, et kedagi ära osta, sa lihtsalt soovidki teistele oma südames head. Sinu hea vaatlusoskus on sulle alati elus kasuks tulnud. Sa võiksid edu saavutada erinevates valdkondades. Hea oleks, kui sa ise ei piiraks ennast oma mõtetega. Vaata üle oma tugevad küljed ja vii oma unistused ellu. Nii võid sa paljugi oma elus muuta. 

Ära lase hirmudel ja kartustel enda üle võimust võtta ja piirata oma elu. Tule oma mugavustsoonist välja. Selleks, et viia oma eesmärgid ellu, tuleb teha esimene samm. Ära karda läbikukkumisi. Kõigest on võimalik õppida. Muuda oma vaatenurka ja anna endast parim. 

Kommentaare ei ole