{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkidega Jäärad ei sobi?

  foto : unsplash / Vedrana Filipović   Jäärade sünnipäev jääb 21. märtsi ja 20. aprilli vahele. Jäär on sodiaagiringi esimene märk. Tegemis...

 

foto : unsplash / Vedrana Filipović

 

Jäärade sünnipäev jääb 21. märtsi ja 20. aprilli vahele. Jäär on sodiaagiringi esimene märk. Tegemist on Tule elemendi märgiga, mille tõttu Jäärad ei ole just kõige paindlikuma iseloomuga. Pigem tegutsevad nad enne mõtlemist, paistavad silma oma impulsiivse loomuse poolest ja on alati valmis tegutsema. Jäärale meeldib olla tegevuses, ta ei kannata ootamist. Selle tõttu on ta julge ja enesekindel, tegutseb sageli mõtlematult ja tormab liiga palju. Ja siis polegi imestada, et ta sageli leiab end konfliktsetest situatsioonidest ja tõmbab endale probleeme kaela. 

Kindlasti on neid tähemärke, kellega ta sobib paremini, kui teistega. Näiteks Kaaludega tekib klapp kohe, nad mõistavad teineteist ilma sõnadetagi. Nad täiendavad teineteist. Jäär paneb Kaalude esindaja tegutsema, Kaalud aga aitavad Jääral võtta asju rahulikumalt. 

Kõikidega Jäär aga üldse ei sobi. On isegi neid, kellega koos olles ta ei tunne ennast hästi. 

Näiteks Kaladega. Kalad on on kannatlikud, vaiksed, emotsionaalsed ja õrnad. Liiga emotsionaalsed Jäära jaoks. 

Ka Vähiga ei teki tal kontakti, sest Vähi esindaja kipub kõike liiga isiklikult võtma ja võib liiga palju solvuda. 

Kaljukitsele ei meeldi üldiselt Jäärade tuisupäisus. Mõlemad on lisaks veel tugeva iseloomuga, selle tõttu võivadki pinged nende kahe vahel ruttu tekkida. 



Kommentaare ei ole