{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajatele toob aprillikuu kõige rohkem õnne?

  foto : unsplash / Jamie Street    Planeetide tiirlemine m...

 

foto : unsplash / Jamie Street

 

 Planeetide tiirlemine meie pea kohal jätkub, koos sellega muutub ka üldine energia. Sellepärast ongi igal nädalal uued õnneseened, kellele planeetide seis rohkem õnne toob kaasa. Praegu on käimas Jäärade aeg, mis soosib ettevõtlikkust ja ambitsioonikust. 

Vabadusetuul puhub meie kohal aprillikuus. Ainukehttps://www.kodusedlood.net/2021/11/trimmis-ja-lame-koht-ning-tugevad.htmlhttps://www.kodusedlood.net/2021/11/trimmis-ja-lame-koht-ning-tugevad.htmllg selles kuus on Merkuur, mis alustab retrograadset liikumist. Selle tõttu tuleb ilmselt olla natukene valvsam ja tähelepanelikum. See on Merkuuri viis panna meid paremini hindama seda, mis meil on. 

 

 Milliste tähemärkide esindajatele toob aga aprillikuu suuremat õnne? 

 

 


JÄÄR

Aprill pole ainult Jäära sünnikuu, see on ka kuu, mis aitab tal oma soove ja eesmärke ellu viia. Jäär on ambitsioonikam, kui kunagi varem. Hea õnne planeet Jupiter ise toetab teda kõikides ettevõtmistes, selle tõttu teab Jäär, et kõik tema plaanid õnnestuvad, piisab tal vaid soovida. Ta on väsimatu, miski ei peata teda. Kõikide märkide järgi võib tema karjäär võtta täiesti uue suuna, kui ta tegutseb õigel hetkel. Ta jõuab igale poole, tõestab, et ilma temata ei saa läbi ja näitab, milleks ta võimeline on. Hea õnn ise koputab tema uksele ja edu on teda ootamas, kõik sõltub ainult sellest, kas ta on valmis piisavalt tööd tegema, et oma unistusi ellu viia. 

Mis puutub armastusse ja eraeluga seotud teemadesse, siis võib see kevad tekitada tema soovi olla nagu liblikas ja lennata õielt õiele. Ta on avatum ja suhtlemisaldim. See peaks talle head õnne tooma juhul, kui ta on veel vallaline. Võib ka juhtuda, et üks inimene tema minevikust elumärki annab ja välja ilmub.

Jäär leiab ka võimalusi, kuidas oma majanduslikku seisu kindlustada ning parandada oma elujärge. 


 

 

SÕNN

Kui Sõnnile meeldib tema tavaline rahulik elu, siis aprillikuu võib teda selles suhtes panna teistmoodi mõtlema. Elul võib Sõnni jaoks olla varuks mitmeid üllatusi. Uksed, mis seni olid kinni tema ees, võivad nüüd avaneda. Võimalused, mida ta enne ei näinud, võivad tekkida. Mitmed tema unistused võivad isegi täituda. Kõik see muudab Sõnni elu. Tõenäoliselt õpib ta end paremini hindama ja väärtustama ning leiab võimaluse, kuidas kindlustada oma tulevikku. Veenus ja Merkuur on praegu Sõnni märgis, mitte miski ei peata teda. Töö juures näitab ta, et ta on asendamatu. Kõikide märkide järgi on teda ootamas väga head uudised, mis on seotud palgatõusu või ametikõrgendusega.

Veenus Sõnni märgis toob ta ellu aga armastust. Tänu sellele peaks Sõnni ees ootamas ilusad ja unustamatud hetked. Võib ka juhtuda, et üks ilus kohtumine on ees ootamas kõiki vallalisi või vallatuid hetkel, mil nad seda kõige vähem oodatagi oskavad. Kuu teisel poolel algab Merkuuri retrograad, mille tõttu peab Sõnn oma elu paremini organiseerima. Ent Sõnn on praktilise mõtlemisega ja sellepärast ei valmista see talle vähimatki probleemi. 



Kommentaare ei ole