{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal erakordselt suurt õnne?

foto : unsplash / Wout Vanacker      Kas sina ka tunned, et...

foto : unsplash / Wout Vanacker

 

 

 Kas sina ka tunned, et sa vajaksid kiiremas korras puhkust ja tahaksid lihtsalt olla, ilma millegi pärast muretsemata? See on ka täiesti normaalne, sest selline on praeguse hetkel planeetide mõju, mis sunnib meid aega maha võtma ja hindama käesolevat hetke. Peale viimast pingelist kuud, mille jooksul said mitmed ettevõtmised alguse ja mitmed plaanid ellu viidud, on aeg tempot maha võtta ja puhata. Jäärade aeg on lõppemas ja algamas on Sõnnide hooaeg. Kiirete toimetuste aeg on läbi, nüüd võib grillima hakata. Ja võtta kõike võimalikult rahulikult. 

20. aprillil on taevas noorkuu Jäära märgis. Päike aga valmistab end ette selleks, et kolida Jäära märgist Sõnni märki, koos sellega muutub aga kogu valitsev õhkkond. Merkuuri kurikuulus retrograad on kohe algamas, mis võib igapäevasess ellu kaasa tuua oma osa sekeldusi ja viperusi. Ära siis imesta, kui järgmistel nädalatel kaotad sa oma võtmed ära, meilid ei lähe kohale, arvuti ja kohvimasin lähevad katki ja omavahelised suhted muutuvad halvemaks. Muretsemiseks pole aga põhjust. Parem tuleb seda võtta, kui võimalust paremini oma elu organiseerida, ennetada ja olla lihtsalt üle, kui muidu ei saa. Ehk siis teiste sõnadega : muuta oma vaatenurka. Kes teab, võib-olla tekivad siis uued ja paremad ideed.

 

 

Seega parem on jätta suuremad ettevõtmised mõneks teiseks korraks, järgnevatel nädalatel ei pruugi kõik minna sinu soovide kohaselt. See on hea aeg selleks, et panna prioriteedid paika ja teha selgeks, mida sa tegelikult tahad, millised on su tõelised soovid, mis on see, mis annab sulle hingerahu tagasi? Kuula rohkem iseennast ja õpi ennast paremini väärtustama ning hindama. Nii muutud sa enesekindlamaks. See, kui sa ei saa kohe kõike, mida sa tahad, võib valmistada pettumust, sellepärast pead sa olema iseenda vastu parem ja heatahtlikum edaspidi. Ära ole liiga nõudlik, sea endale uued eesmärgid ja võta aega selleks, et hinge tagasi tõmmata. 


Milliste tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal kõige rohkem õnne? 

 

 

 

SÕNN

Samal ajal, kui kõik teised tormavad ringi, jääb Sõnn rahulikuks. Sellel on ka oma põhjus: tema sünnipäev ei ole enam kaugel ja kevad on käes. See teeb ta tuju heaks. Tänu sellele näeb Sõnnike rohkem head, kui halba enda ümber. Järgmine nädal toob Sõnnikesele palju head õnne kaasa, tänu millele ta võib oma suured unistused ellu viia. Mitmed head võimalused on tekkimas. Mõnikord võib elu võtta täiesti imelise suuna. Planeedid ise saadavad talle head energiat, muutes ta elu ilusaks. 


NEITSI

Neitsi on tavaliselt diskreetne ja reserveeritud, järgmisel nädalal aga muudavad planeedid ta julgemaks ja ettevõtlikumaks. Tänu planeetidele suudab ta lahendada mitmed oma probleemid ära. Veenus toob talle häid ideid ning uusi võimalusi kaasa. Kõikide märkide järgi saab ta ka raha juurde. 

 

 


KAALUD

Märtsikuu ei olnud kerge Kaalude jaoks. Mitmed ootamatud vahejuhtumid leidsid aset, suhted teistega olid pingelised, ta tundis terve kuu suurt stressi. Puhkamiseks ei jäänud aega. Sellest hoolimata ei kaotanud ta lootust. Ta keskendub sellele, mis on hästi. Ja see sobib hästi, sest planeedid on otsustanud teda selle juures aidata, tuues ta ellu õnne ja rõõmu. Järgnevatel päevadel peaks Kaalude elu muutuma palju ilusaks. Ja see paneb teda kõike muud unustama. Planeedid viivad kõik pinged ta elust minema. Armastuse planeet Veenus ise toob talle head õnne kaasa, tänu millele ta võib viia oma plaane ellu.

Kommentaare ei ole