{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajaid mõjutab 20. aprilli päikesevarjutus kõige rohkem?

foto : unsplash / Jongsun Lee      Peale pingelist ja tegev...

foto : unsplash / Jongsun Lee

 

 

 Peale pingelist ja tegevusrohket aasta algust, toob aprillikuu meile uusi tuuli. 20. aprillil on taevas täielik täiskuu, mida saab jälgida Austraalia ja India ookeani kandis. 

Päikesevarjutus on astronoomiline sündmus, mille jooksul Kuu, mis on Päikesega ühel joonel, varjab mõneks minutiks Päikese täiesti ära. Maa pealt vaadatuna tekib mulje, et Kuu on sama suur nagu Päike (ehkki tegelikult on Kuu 400 korda väiksem). Seda seletab aga kahe taevakeha vaheline vahemaa. Varjutused leiavad alati aset Noorkuu (päikesevarjutus) või Täiskuu ajal (kuuvarjutus). 

 

 

20. aprillil leiab aset selle aasta esimene päikesevarjutus noorkuu ajal, mida kahjuks Eestis ei ole näha. Tegemist on hübriidse päikesevarjutusega, selle tõttu on tegemist veelgi harukordsema nähtusega. Hübriidne päikesevarjutus tähendab, et Kuu ei suuda täielikult Päikest ära varjata, paistes vahepeal Päikesest väiksemana, seega on vari osaliselt täielik, osaliselt rõngakujuline. Seda nimetatakse ka rõngakujuliseks päiksevarjutuseks. Kõik huvilised võivad seda erakordset sündmust jälgida ka interneti abil. 

Astroloogias sümboliseerivad varjutused väravat mineviku ja tuleviku vahel. Noorkuu Jäära märgis on aga seotud emotsioonide ja uue algusega. 

Üldiselt toob see päikesevarjutus head õnne kõikidele tähemärkidele, välja arvatud Kaladele, kelle jaoks aprill ei ole kõige parem kuu. Kalad peavad vabastama end minevikust ja minema oma eluga edasi. 

 

 

20. aprilli päikesevarjutus toob kõige rohkem õnne aga Tulemärkidele. See on ka loomulik, kui võtta arvesse, et tegemist on päikesevarjutusega, mis leiab aset Jäära märgis. Jäärad saavad oma osa õnne sellest varjutusest. Lõvid peavad oma eesmärgid ja plaanid paika panema, mille elluviimist nad soovivad. Ning Ambureid kannavad planeedid lausa kätel. 

Õnnelike Tulemärkide järel tulevad Maamärgid. Peaaegu täies mahus, sest Sõnni märk jääb pigem neutraalseks. Neitsile toovad planeedid aga õnne. Mis puutub Kaljukitse, siis peaks üks suurem probleem tema elus leidma ootamatu lahenduse. 

On veel üks tähemärk, kellele 20. aprilli päikesevarjutus toob suurt ja enneolematut õnne kaasa. Tegemist on Skorpioniga. Peale viimase aja raskusi koputab õnn lõpuks ometi Skorpioni ukse peale. Mitmed probleemid kaovad, asendudes õnne ja rõõmuga.

Kommentaare ei ole