{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kõige salajasemate sodiaagimärkide edetabel (kes on need, kellest saaksid head spioonid? )

    foto : unsplash / FLY : D Mõned sodiaagimärgid võiksid k...

 

 

foto : unsplash / FLY : D

Mõned sodiaagimärgid võiksid küll sedamaid oma ameti sinnapaika jätta ja hakata spiooniks, see sobiks neile hästi. Teeme selgeks, kes on need, keda võib lugeda nagu avatud raamatut ja kes on need, kes vaikivad nagu hauad. 

Mõni sodiaagimärk võiks lausa konverentsi maha pidada oma isiklikust elust rääkides, teisi paneks ainuüksi mõte sellest aknast välja hüppama. Vaata, millised on kõige salajasemad sodiaagimärgid.


1. Skorpion

Skorpionid ei ole täiesti kinnised inimesed. See, et Skorpion on alati valvel, on sellepärast, et ta on ettevaatlik ja umbusklik. Kui ta sind ei usalda, ei räägi ta sulle endast midagi ja sa võidki ootama jääda. Teiste saladusi meeldib talle kuulata küll ja ta jätab kõik meelde. 


2. Kaljukits

Temalt sa küll mingit infot kätte ei saa, parem on mitte proovidagi. Kaljukits on sama ettevaatlik, kui Skorpion ja üldse mingid pisiasjad teda ei huvita. Milleks? Kui ta leiab, et tema eraelu sinusse ei puutu, siis lepi sellega, sest ta lihtsalt ei hakka sulle kunagi oma elust rääkima. Ta ei pea seda lihtsalt vajalikuks. 


3. Vähk

Tema saab alati teist kohta kõik teada, mis teda huvitab, enda saladusi hoiab ta aga kiivalt oma teada. Tõtt öeldes ei taha ta, et teised teaksid midagi, mida nad võiksid tema vastu ära kasutada. Seega parem on hoida oma elu saladuses.

 


4. Neitsi

Oma loomult on ta üdini aus aga ta võib tunduda selline salapärane nendele, kes teda hästi ei tunne. Ta räägi hea meelega kaasa sellistes praktilistes teemades ega näita oma emotsioone kunagi välja. Ta on selline tagasihoidlik ja reserveeritud.

 

5. Sõnn

Sõnn teab väga hästi, et liiga palju oma elust rääkimine võib talle probleeme kaasa tuua. Ja mida vähem draamasid tema elus on, seda parem. Seega, ettevaatlikkuse ja suure laiskuse pärast (sest ta ei viitsi pärast probleeme lahendada), on ta pigem vait. 

 

6. Veevalaja

Temal on selline omapärane lähenemine selles suhtes, millest ta räägib ja millest mitte. Ta räägib sulle kõik sellest, mis raamatuid ta hetkel loeb ja milliseid filme vaatab aga vaikib oma eraelu kohta. 


7. Kaalud

Ka tema valib, mida rääkida ja mida mitte. Ta on selline mõõdukas ja tasakaalukas kõiges. Ta räägib sulle teatud asjadest siis, kui ta leiab, et selleks on õige aeg.

 


8. Ambur

Talle meeldiks küll olla natuke salapärane aga see lihtsalt tema loomuse vastane ja selle tõttu jääb ta täiesti ausaks ja läbipaistvaks. Peale paari klaasi on ta alati valmis kogu oma eluloo ära rääkima. Järgmisel hommikul leiab ta ise ka, et läks natuke liiale oma lobisemisega.


9. Lõvi

Aga miks ta ei või rääkida sulle kõikidest oma mõtetest, kui ta on sinu elu mõte ja valgus? Ta on ju nagu meelelahutus sinu elus, alati avatud ja suhtleb vabalt. Nagu avatud raamat. Aga ära unusta, et ta ootab ka tänu selle eest.


10. Kaksikud

Tema lobiseb lakkamatult, diskreetsust ta ei tunne ja tõsiseid teemasid, millest oleks parem mitte rääkida, tema jaoks ka ei eksisteeri. Ta ei suuda ühtegi saladust ainult enda teada hoida. 


11. Kalad

Tema on nagu avatud raamat. Vaevalt te saite kohtuda, kui ta juba räägib läbisegi oma elust ja olust, isegi, kui sellel pole mingit tähtsust, ühesõnaga kõigest läbisegi. Mingeid piire ta ei tunne, seega ole selleks valmis.


12. Jäär

Oma tunnetest räägib ta harva. Aga ta ei peagi seda tegema, sest seda, mida Jäär tunneb, on tema näost näha. Midagi ei jää tema puhul saladuseks. Ja see ongi hea, sest alati on teada, mis edasi juhtuma hakkab. 



Kommentaare ei ole