{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal toob suurt õnne kolme tähemärgi esindajatele

  foto : unsplash / Ethan Hoover   Nädalad lähevad nii rutt...

 

foto : unsplash / Ethan Hoover

 

Nädalad lähevad nii ruttu, et ongi aeg aprillikuuga hüvasti jätta selleks korraks. Ent hoolimata Merkuuri kurikuulsast retrograadist, mis praegu aset leidmas on, jätkub piisavalt head energiat kõigile. Alati ei ole kõik kerge. Mõnikord tuleb olla paindlikum ja see võib olla väsitav. Õnneks on Kuu kuni 29. aprillini Lõvi märgis, tuletades meile meelde, et iseennast ja oma soove ei maksa unustada. Mõned tähemärgid on juba sellest aru saanud ega hakka ootama taevast abi selleks, et oma unistusi ellu viia. Neid on ees ootamas üle ootuste hea nädal. 

Igal kuul on oma energia. Aprillikuu viimaseid päevi mõjutab suurel määral Kuu Lõvi märgis, muutes meid palju enesekindlamaks ja julgemaks. Marss ja Uraan liidavad oma jõud, et saata meile head energiat. Kui Marss sõlmib koostööleppe Uraaniga, tähendab see seda, et aeg on unistada suurelt. Nii mitmedki suured plaanid saavad just praegu alguse. Tänu sellele viivad paljud oma eesmärgid ellu. 

 

 

Veel üks ilus nähtus on leidmas aset maikuu alguses, mida kutsutakse cazimi'ks. 1. mail on Päike samal joonel Merkuuriga Sõnni märgis, mõlemad planeedid liidavad oma jõud, tuues sellega kaasa erakordselt head õnne. Päike mitmekordistan Merkuuri jõudu. Hoolimata sellest, et Merkuur on hetkel retrograadis, tõotab see tuua meile kõigile head õnne kaasa. Esimene mai peaks paljudele tooma palju õnne ja rõõmu. Samal ajal on algamas ka Pluuto retrograad. Tõenäoliselt toob see enesega kaasa soovi muuta midagi oma elus, ravida end oma hingehaavadest terveks, lõpetada sellega, mis enam ei toimi. Kõige tähtsam on kuulata sellel nädalal iseennast, olla enda vastu hea ja võtta enda jaoks rohkem aega. Lõppude lõpuks elame me ainult ühe korra. 


Millistele tähemärkidele toob järgmine nädal suurt õnne? 

 

 

 

KAALUD

Juba mitmendat nädalat jalutab armastuse planeet Veenus Kaksikute märgis, muutes meie igapäevast elu palju muretumaks ja kergemaks. Kaalude ellu toob selline planeetide seis aga rohkem, kui kunagi varem, kaasa armastust. Mitmed ilusad kohtumised peaksid just nüüd aset leidma. Õhus on nii õnne, kui armastust. Ükskõik siis, on ta juba kellegagi koos või alles vallaline - armastust leiab tema juurde tee ühel või teisel moel. Kaalude esindaja peaks tänu sellele olema heas tujus ja rõõmus. Ta ei peagi minema teise maailma otsa selleks, et olla õnnelik, kuna õnn tuleb talle ise koju kätte. Sest pole ju vaja kaugelt otsida seda, mis on siinsamas olemas. 

 

KALJUKITS

Kaljukitsele toovad planeedid kõige rohkem õnne järgmisel nädalal. Ometi ei usu ta suurt imedesse ja juhustesse, tema jaoks on võimalik edu saavutada ainult tänu oma tööle. Järgnevatel päevadel aga tulevad planeedid talle appi, aidates tal viia ka oma suurimaid unistusi ellu. Kõik planeedid, mis viibivad hetkel maamärkides, toovad Kaljukitsele häid võimalusi ja vajalikke vahendeid, mille abil viia oma plaane ellu. Kõik muutub kergemaks ja lihtsamaks korraga. Praegu on kõige õigem aeg selleeks, et viia oma suured unistused ellu. 

Tänu Merkuurile ja Uraanil leiab Kaljukits lahendused ka kõige keerulisematele probleemidele. Tema nägemus maailmast ja elust hakkab tasapisi muutuma. Ja see pole veel kõik, sest planeetidel on tema jaoks veel üks kingitus varuks : kõikide märkide järgi saab Kaljukits järgmisel nädalal suurema summa raha. 

 

KALAD

 

 

Kalade jaoks on praegune periood väga hea. Planeetide seis on ideaalne. Marss on Vähi märgis, tuues Kaladele kaasa mitmeid häid võimalusi. Kõik, mis enne oli võimatu, muutub nüüd võimalikuks. Tänu sellele hakkab ta unistama suurelt. Ta teab, mida ta tahab, kuhu ta tahab välja jõuda ja kuidas oma plaane ellu viia. Kõik uksed on tema ees avanemas ilma, et ta midagi selle jaoks tegema peaks. Talle tullakse appi, ta leiab toetajaid, keda ta vajab. Suhtlemine paraneb. Ta leiab endale võimsaid liitlasti, kes aitavad tal oma plaane ellu viia ja oma tahtmist saavutada. Veelgi parem : ta võib kindel olla oma planeedi Neptuuni toetusele, kes juhatab teda õiges suunas. 

Neptuun paneb teda rohkem teisi kuulama ent õnneks on Kalade esindaja piisavalt tark, et mitte lasta end liiga palju teiste arvamusest mõjutada. Marss on Vähi märgis, andes Kaladele vajalikku jõudu ja energiat. Tänu Marsile on Kalad palju ettevõtlikumad ja julgemad. Tänu Marsile viivad Kalad oma suuremadki unistused ellu. Au ja kuulsus ei ole enam kaugel. Tasu, mis teda ees ootamas on, võib aga  ületada kõik tema ootused ja lootused. 

 

 

 


Kommentaare ei ole