{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 6. aprilil on taevas täiskuu Kaaludes

foto : unsplash / Adi Ulici     Aprillikuu on kevadekuu.  J...

foto : unsplash / Adi Ulici

 

 

Aprillikuu on kevadekuu.  Ja nagu iga kuu, särab ka aprillikuu taevas täiskuu, muutes meid tundlikumaks ja emotsionaalsemaks. Kuu mõjutab meie tuju ja eluolu. Ent lisaks sellele on täiskuu aeg ka hea selleks, et keskenduda iseendale ja oma soovidele. 6. aprilli varahommikul on taevas täiskuu, mida kutsutakse ka roosaks täiskuuks. Seekordne täiskuu peaks kaasa tooma häid üllatusi ja uudiseid paljudele inimestele. 


Kuidas mõjutab meid täiskuu Kaaludes? 

 

 

Täiskuu Kaaludes paneb meid rohkem mõtlema oma suhete üle. Ta toob leevendust ja rahu kõigile, kes seda vajavad. Kaalude energia aitab muuta kõik sellised negatiivsed energiad nagu armukadedus ja pettumus, millekski paremaks ja ilusamaks. Kõik probleemid peaksid leidma lahenduse. Täiskuu Kaalude tuleb õigel ajal, et tuua tagasi rahu ja üksmeel, soovitades meil arutada asju rahulikus õhkkonnas, olla mõistvam ja järeleandlikum ning kuulata eelkõige oma südant. Ta tuletab meile meelde, et kõige tähtsam elus on leida harmoonia ja tasakaal. Samuti tuletab aprillikuu täiskuu meelde möödunud aegu ja endisi armastusi.

6. aprilli täiskuu liidab oma energia Veenusega Sõnni märgis, sellepärast mõjutabki see kõige rohkem seda, mis puudutab armastust. Paljud ilusad kohtumised on aset leidmas, paljud paarid lepivad taas ära ja leiavad teineteist üles. Õhus peaks neil päevil olema armastust. 


Millised tähemärke mõjutab täiskuu Kaaludes kõige rohkem?

 

 

KAALUD

See on ka loogiline, et Kaalude märki seekordne täiskuu kõige rohkem mõjutab. Kaalud on esiliinil selle täiskuu ajal ja see paneb neid paljusid asju mõistma. Kõikide märkide järgi toob Kuu neile ka armastust. Kaalude sünnipäevani on jäänud pool aastat. Aeg on panna oma eesmärgid ja soovid paika selleks perioodiks. Seekordne täiskuu võib avaldada ka positiivset mõju Kaalude tööasjades, aidates tal oma plaane ellu viia. 

 

KALAD

Ka Kalade märki mõjutab seekordne täiskuu üsna tugevalt. Tõenäoliselt on tal Kalade jaoks varuks toredaid üllatusi. Võib ka juhtuda, et Kalade ellu tuleb armastus täiesti ootamatul ja ettearvamatul moel. Kindel on ka see, et suurem rahasumma on juba teel Kalade poole.  


Kuidas mõjutab seekordne täiskuu sinu tähemärki?

 

 

Täiskuu Kaaludes saadab head ja positiivset energiat kõikidele tähemärkidele. 

Tulemärkidel - Jäär, Ambur ja Lõvi - soovitab täiskuu olla vastutustundlikum ning leida kuldne kesktee. Rääkida südamega ja olla avameelsem. 

Maamärkide jaoks - Sõnn, Neitsi ja Kaljukits - on aeg organiseerida oma elu paremini selleks, et hoida ära suuremat stressi. Täiskuu Kaaludes toob teile ilusa üllatuse kaasa. 

Õhumärkidel - Kaksikud, Kaalud ja Veevalaja - soovitab täiskuu Kaaludes lihtsalt rääkida sellest, mis südamel on. See aitab pingeid maandada.

Õhumärkide jaoks - Vähk, Skorpion ja Kalad on see õige aeg kuulata rohkem enda isiklikke soove ja vajadusi.  



Kommentaare ei ole